Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-09-07, 09:33
Το avatar του χρήστη Kostas G.
Kostas G. Ο χρήστης Kostas G. δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator

Περιοχή: Γλυφάδα
Προεπιλογή

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Τα Χ είναι οτι απλά δεν μπόρεσε να τις κατεβάσει το pc σας,συμβαίνει αυτό καμμιά φορά όταν είναι πάρα πολλές οι φωτό...

Γιώργο,
Θέλω προτάσεις λοιπόν Το ξέρω οτι δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό το σχέδιο αλλά δεν έχω κάποια καλύτερη ιδέα που να φαίνεται και πιο φυσική Περιμένω ιδέες!!!

accnt,
Εννοείς οπτικά;Μπορεί, αλλα δημιουργεί ένα πυκνό σύμπλεγμα ξύλων που πιστεύω θα μπορέσει να συντηρήσει 3 Panaque L190 ''lanos'' χωρίς να τσακώνονται...Α,και σκέφτομαι να το αυξήσω για περισσότερη σιγουριά...
Πιστεύω πάντως πως σου φαίνεται πνιγμένο τώρα που η άλλη μεριά είναι κενή και δεν έχει τίποτα...Αργότερα που θα αποκτήσει και εκείνη πράγματα(πέτρες κυρίως) θα είναι πιο μικρή η διαφορά και θα φαίνεται ωραίο πιστεύω...Επίσης,μην ξεχνάς πως είναι river tank,δηλαδή θα έχει πολύ ισχυρή ροή σχεδόν μονής κατεύθυνσης...Οπότε τα ξύλα βρίσκονται έτσι για να καλύπτουν και μια σειρά από σφουγγάρια που θα μπουν σε εκείνη την μεριά αλλά και για να λαμβάνουν όλη τη δυνατή ροή που αρέσει στους Panaque πάνω τους...Στην ''γυμνή'' μεριά θα μπουν 5 υδραντλείες που και αυτές με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσω να κρύψω(αμφιβάλω αν θα κρυφτούν αλλά δεν πειράζει... )και θα μπουν και μεγάλες λείες στρογγυλές πέτρες μαζι με τις σπηλιές...
Πάντως οποιεσδήποτε προτάσεις είναι δεκτές με χαρά

Επιτέλους, πλησιάζει η Πέμπτη που θα μπορέσω να αρχίσω και πάλι τις εργασίες στο ενυδρείο!!!

Περιμένω προτάσεις για τις σπηλιές...Αύριο-μεθαύριο αρχίζει η κατασκευή τους!!!

Page generated in 0,02700 seconds with 10 queries