Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 25-09-07, 17:28
gemini_str Ο χρήστης gemini_str δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-06-2004
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Μηνύματα: 169
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gemini_str
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mios Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπράβο απίθανα τα μικρά και "λαχείο" οι ανάδοχοι που τα δέχτηκαν σε τέτοιο στάδιο.Κράτα ευλαβικά τη ρουτίνα αλλαγών όπως λέει ο πρύτανης.
Την αρτέμια μπορείς να τη διατηρείς ζωντανή σε ένα μικρό ενυδρειάκι (ή μεγάλο μπολ ) με αεραντλία που θα κινεί το νερό (όχι πέτρα).Μπορείς να τη διατηρείς για μέρες και να τη μεγαλώνεις για τα πιο μεγάλα από τα πιτσιρίκια(υπάρχει έτοιμο σετ της HOBBY και τροφές ,αλλά μπορείς εύκολα να το κάνεις και μόνο σου).Πιο θρεπτική είναι πάντως η φρεσκοεκκολαπτώμενη αλλά θα έχεις έτσι πάντα διαθέσιμη
Πάλι συγχαρητήρια
Όσο αφορά την καθαριότητα (αλλαγές νερού με ταυτόχρονο καθαρισμό του πυθμένα) γίνετε τρεις φορές την ημέρα (5 το πρωί, 4 το απόγευμα και 11 το βράδυ) έτσι αδειάζω κάθε φορά δύο κουβάδες νερό και συμπληρώνω κατευθείαν νέο. Επίσης υπάρχει η συνεχείς ροή φρέσκου νερού απευθείας από την RO και μίξη του με νερό δικτύου σε αναλογία 3 προς 1 (αντιχλώριο σε κάθε καθάρισμα).

Τώρα όσο αφορά την αρτέμια. Έχω σταματήσει εδώ και μιάμιση περίπου εβδομάδα να εκκολάπτω αρτέμια. Έχω προμηθευτεί αποφλοιωμένη αρτέμια και την αυτόματη ταΐστρα της eheim και ταΐζω 4 το πρωί, 9 το πρωί, 1 το μεσημέρι και 7 το απόγευμα αυτόματα και με το χέρι στις 11 το βράδυ. τις πρώτες μέρες δεν την δέχτηκαν και τόσο ευχάριστα, αλλά τώρα περιμένουν ήδη κάτω από την ταΐστρα την ώρα του φαγητού. Επίσης τρίβω μερικά μπιτσ τετρα με το χέρι για να συνηθίζουν σιγά σιγά.

τις δύο τελευταίες μέρες μου φαίνεται ότι έχουν δήξει τρομερή ανάπτυξη. Νέες φωτογραφίες ίσως αύριο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01699 seconds with 10 queries