Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-09-07, 21:56
Το avatar του χρήστη Noni
Noni Ο χρήστης Noni δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Spain
Smile μερικές απορίες ακόμη ...

Καλησπέρα σε όλους,
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας,
Απλά ήθελα να σας ενημερώσω ότι το πεχά σταθεροποιήθηκε απο την τελευταία μου μέτρηση χθές το βράδυ.
Οι δίσκοι φαινονται καλύτερα σήμερα και άρχισαν να καθαρίζουν τον κώνο τους.
Περιμένω με ανυπομονησία να γεννήσουν.
Οι συνθήκες φαίνονται καλύτερες τώρα.
Δεν ξέρω τι συναίβηκε με το πεχά μου..
Το άλλο που ήθελα να ρωτήσω εσένα Pritani είναι το εξής: Στις πληροφορείες που δίνεις για την προστασία των αυγών με το μπλέ του μεθυνέλαιου... το κάλυμμα που βάζεις στον κώνο που είναι τα αυγά (εκείνο που έχεις της βότκας έχει πάτο απο κάτω? έτσι φαίνετε στην φωτογραφεία... και επίσης είναι πιο μικρό απο το ενυδρείο σου και το έκλεισες με καππάκι και έβαλες σωληνάκι αντλίας , και ένα άλλο για επιστροφή του αέρα.. κάτι παρόμιο με την αναπαραγωγή αρτέμιας? και μετά το σφράγισες με σιλικόνη νερού.... ψάχνω και δεν μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο που να είναι ψηλό και να βγαίνει επάνω στο ενυδρείο.. φυσικά λίγο πιο κάτω απο καππακι ενυδρέίου.
Αν κάνω μια τέτοια κατασκευή ..δεν θα έχω πλέον τον φόβο να διαφύγει το μπλέ του μεθυνέλαιου στο ενυδρείο μου . ( ή τουλάχιστον να βάλω κάτι σαν μακρόστενο βάζο με πάτο απο κάτω?)
Ο λόγος που το αφήνουμε μέσα με τους δίσκους είναι για να μην χάνουν την επαφή τους με τα αυγά τους?
Είναι σωστά που κατάλαβα? ή έκανα λάθος?
Σε παρακαλώ ανέλυσε μου το καλύτερα για να καταλάβω. Φυσικά αν δεν προλάβω και με προλάβουν τα δισκάκια θα το αφήσω στην φύση αυτή την φορά και ότι γίνει.
Εδώ στην Ισπανία δεν βρήκα μπλέ του μεθυνέλαιου ακόμη..ελπίζω να βρώ μέχρι αύριο..γιατι κάποιος φαρμακοποιός μου υποσχέθηκε ότι θα φέρει.
Κ'άτι άλλο που δεν κατάλαβα καλά.. Οταν τοποθετήσουμε αυτό το κάλυμμα γύρω απο τον κώνο και βάλουμε το μπλέ του μεθ... πόσο το αφήνουμε? Και πως το αφαιρούμε μετά?
Λίγο τοτοερωτήσεις κάνω..αλλά τι να κάνω.... θέλω να καταλάβω όσο πιο καλά γίνετε.
Αυτά λοιπόν
Θα σας ενημερώνω για εξελίξεις..
Ευχαριστώ
Νόνη

Page generated in 0,01418 seconds with 10 queries