Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 27-08-07, 21:18
Το avatar του χρήστη violinist
violinist Ο χρήστης violinist δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-04-2007
Περιοχή: Συκιές (Θεσσαλονίκης)
Μηνύματα: 79
Προεπιλογή

Αυτά απλά τα κοίταξα... τώρα με τον εξοπλισμό ασχολούμε, σκέφτηκα να πάρω μια αντλία sacem winds 1600, με 1700L\h και έχω μια μικρή αντλία με 400L\h άρα σύνολο 2100L\h. Αυτές οι αντλίες θα πέρνουν νερό από το κυρίως ενυδρείο θα το περνάν από την πλάτη που θα έχω βιολογικό, χημικό φίλτρο και μετά πάλι στο ενυδρείο και νομίζω ότι αυτή η ροή είναι οκ για φίλτρο. Αλλά επειδή τα θαλασσινά ενυδρεία χρειάζονται πολλή ροη, σκέφτηκα να βάλω και άλλη μια stream αντλία την tunze turbelle nanostream 6025 2500L\h να "χτυπάει" τα κάτω-μεσσαία σημεία του βράχου (δεν θα βάλω πολύ βράχο και θα καλύπτει γωνία), για να γίνει αυτό βέβαια θα τοποθετηθεί στην απέναντι γωνία.
Αλλα αυτό είναι καλύτερο σύστημα από το να βάλω περισσότερες αντλίες στην πλάτη? Μήπως έχω πάρει πολύ ¨πατριωτικά" το θέμα με την μεγάλη ροή στα θαλασσινά ενυδρεία?

Τα χημικά που κατεβάζουν τα nitrate κάνουν δουλειά? δεν εννοώ ειδικό φίλτρο βέβαια...

Κατα την διαδικασία ετοιμασίας του ενυδρείου για σωστό περιβάλλον, που θα μπουν μαζι βιολογικό και χημικό φίλτρο και ο ζωντανός βράχος και ζωντανή άμμος χρειάζεται να βάζω στοιχεία γιατί το νερό είναι φτωχό σε αυτά λόγω ΑΟ?

Αύτό αξίζει τον κόπο?
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...QV8ijRjjbnoaZF
Δεν θέλει καλιμπράρισα λέει...

Ξέρω ότι ρωτάω πολλά και ότι δεν είναι επι του παρόντως αλλά δεν πρέπει να έχω ένα πλάνο ούτως ώσε να κάνω γρήγορα και σωστά τις πρώτες κινήσεις κατά την αρχή της κατασκευής και της ετοιμασίας του ενυδρείου μου για να μην χάνω χρόνο με πειράματα και συζυτήσεις για θέματα που μπορούν να γίνουν και τώρα? Β' Λυκείου φέτος και νομίζω θα στριμοχτώ κάπως... αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Για τα ψάρια/κοράλια κ.ά. (πολυυυυυυυ) μετα τον Δεκέμβρη...


-Λόγω αλλαγής και συζύτησης κάποιων θεμάτων για το ενυδρείο θα αργήσουν κάπως τα σχέδια (μιας και τα παραπάνω θα ζωγραγιστούν). Αλλά μην ανυσηχείται, θα σας τα δείξω!...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01738 seconds with 10 queries