Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-08-07, 01:35
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Andros Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδη προεδρε εγω που εχω to Fluval 404 πεντε χρονια τωρα και δουλευει σαν γαδαρος χωρις να μου κανει το παραμικρο τικ πρεπει να το πεταξω και να παρω ενα 2213?? Επειδη και το Fluval ειναι απο τα καλυτερα και μιλω εκ πειρας προτεινα στον φιλο μας αυτο. Αν αυτο που εκανα ειναι λαθος τοτε απολογουμε...
Οχι βεβαια. Απλα (μην εχοντας προσεξει οτι ζηταγε μεγαλυτερο φιλτρο για αλλη χρηση) προτεινα το ιδιο (μαρκα μοντελο) ξεροντας (απο προσωπικη πειρα - εχω 2213 απο το '89 και δουλευει non stop, και το προηγουμενο μοντελο με την αντλια ξεχωρη απο τη δεκαετια του 70 και δουλευει επισης αψογα - καθως και feedback τουλαχιστον των μισων χομπιστων που εχω διαβασει σε φορουμς ανα την υφηλιο) και οχι θεωρωντας, οτι ειναι η πιο αξιοπιστη σειρα μακραν που περασε ποτε. It's a fact, not an opinion...
Και θα διαφωνησω (για πρωτη φορα ισως τοσο καθετα) με τον sir. Χωρις να υποτιμω τα υπολοιπα, ενα φιλτρο που κανει τοσο καλα τη δουλεια του δεν εχει θεση σε μουσειο, μονο και μονο γιατι σε καποια αλλα βγηκαν κολπα αυτοματου γεμισματος ή θεση για θερμαντικο η καλαθακια για να μην ξοδεψουμε 5 λεπτα να βαλουμε σωστα τα υλικα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01788 seconds with 10 queries