Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-08-07, 12:38
Το avatar του χρήστη jimfytakis
jimfytakis Ο χρήστης jimfytakis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Καβαλα.....
Προεπιλογή

Σας ευχαριστω ολους!Πολυ χρησιμη η βοηθεια ολων!Netblues καλυτερο ειναι δλδ το μπετοφορμ?Πλεξι ετσι και αλλιως δεν προκειται να εβαζα.Τωρα οσο αναφορα το καπακι του καρφουρ,ειναι χαμηλο και οι λαμπες βρεχονται με αποτελεσμα να γεμιζουν αλατα.Επισης προεξεχει εσωτερικα ενα πλαστικο και αν βαλω εκει λαμπα θα ειναι μες το νερο.Τελος με πλατος 28 εχει και τις κοντρες -10εκ οποτε μου μενουν καθαρα 18εκ για λαμπες.Το αποτελεσμα τουλαχιστον σε μενα που βαλα εξτρα λαμπες ηταν ενα τσαντιροκαπακι!!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Neoklis Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ έχω να σου προτείνω καπάκι απο plexi glass....
Ετσι έκανα και εγώ στο δικό μου και μου βγήκε πολύ φθηνο και απο οπτικο αποτέλεσμα άψογο....
Έχω πάνω 2*39 Τ5 gro lux και 2 Τ8( 1 arcadia tropical + 1 arcadia freshwater) και moonlight.....
Όσων αφορά τα ανεμιστηράκια εγώ έχω 2 των 9 εκατοστών ΄να χτυπάνε προς την επιφάνεια και κάνουν απίστευτη δουλεια..... δεν χρειάζονται τα 6 είναι υπερβολή....

Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω μερικές φωτό.....
Τωρα με πλεξι πως βαφεται?Διαφανο θα μεινει?Και δεν ξερω να κολλαω και με χλωροφορμιο
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nik25 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για βραδυνο φωτισμο ειτε αγοραζεις απο μαγαζι με υπολογιστες μπλε καθοδικο καλωδιο ,ειτε απο καποιο μαγαζι με ηλεκτρονικο υλικο αγοραζεις led stick.Εχει και με 10 και με 20 λεντ μου φενεται.Στεγανα ακροφυσια εχουν αρκετα πετ σοπ..
Θα μπορουσα να βαλω καμια μπλε ακτινικη?Η ειναι δυνατο το φως της?Μιλαω για καμια 15βαττ Τ8

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimfytakis : 12-08-07 στις 12:38 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01808 seconds with 10 queries