Καταρχην μπετοφορμ και κοντρα πλακε θαλασσης ειναι το ιδιο πραγμα.Ειναι το ξυλο που καλουπωνουν στις οικοδομες οι μπετατζηδες και χρησιμοποιητε και σε πολλα πλοια και σκαφη καθως και σε πατωματα εξ. χωρων.Οποτε για να μουχλιασε μαλλον δεν αγορασες κατι τετοιο.Παρακατω τωρα, καλο θα ειναι να μην παρεις μονο ενα ποντο καθως θα σου στραβωσει μετα απο λιγο καιρο λογω βαρους.Παρε 16 χιλιοστων,θα εισαι καλα.6 ανεμηστηρες ειναι λιγο υπερβολη για 100 λιτρα με το πολυ 4 θα εισαι καλα (εγω εχω 5 στα 250 λιτρα).
Για βραδυνο φωτισμο ειτε αγοραζεις απο μαγαζι με υπολογιστες μπλε καθοδικο καλωδιο ,ειτε απο καποιο μαγαζι με ηλεκτρονικο υλικο αγοραζεις led stick.Εχει και με 10 και με 20 λεντ μου φενεται.Στεγανα ακροφυσια εχουν αρκετα πετ σοπ.Για τα μπετοφορμ σε μαραγκο δυσκολα θα το βρεις και αν το βρεις θα σε "γδαρει".Εχει το πρακτικερ νομιζω καθως και οι αποθηκες που ασχολουνται με εμποριο ξυλειας.Το ξυλο να το βαψεις με βερνικι νερου εξωτερικου χωρου οσα χερια μπορεις και δεν θα χεις λογικα προβλημα.Το δικο μου παντως δεν επαθε τιποτα!Αυτα απο μενα πιστευω να βοηθησα.
|