Θέμα: Ταξιδακι
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-08-07, 19:29
Το avatar του χρήστη _antonis_
_antonis_ Ο χρήστης _antonis_ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΚΑΡΠΑΘΟΣ
Προεπιλογή

Έχω μεταφέρει πάαααρα πολλές φορές ψάρια με καράβι, με κρύο και με ζέστη, μιά και εδώ δεν υπάρχει pet shop με τροπικά. Λοιπόν, τώρα που είναι καλοκαίρι, καλό θα ήταν βέβαια να έχεις φελιζολένιο κουτί (πιστεύω αν ζητήσεις απο το pet shop θα σου δώσουν)και αν μπορείς να αγοράσεις απο εκεί παγοκύστες μιάς χρήσης (για αυτή την δουλειά υπάρχουν). Όντως αν εισαι σε χάρτινο κιβώτιο βάλε εφημερίδες.Ποτέ οι παγοκύστες να μην ακουμπάνε απευθείας τα σακουλάκια. Καλό θα είναι να τα έχεις σε ξεχωριστές σακούλες ανά 2-3 τα ψάρια και με λίγο νερό,το υπόλοιπο σακούλι με αέρα-έτσι μεταφέρονται. Απλά για να ξέρεις, για μεταφορά τον χειμώνα πάλι σε κουτί από φελιζόλ, αλλιώς σε χάρτινο με εφημερίδες. Υπάρχουν πάλι στα pet shop κάτι σακουλάκια με θερμόπετρα μέσα, τις βάζεις στο μικροκυμάτων 1-2 λεπτά και παράγουν θερμότητα για πάνω από 8 ώρες. Πίστεψέ με, ποτέ δε μου πέθανε κανένα ψαράκι στη μεταφορά, αν και ταξίδια μου υπερβαίνουν πάντοτε τις 6 ώρες και τα έχω έτσι από το προηγούμενο βράδυ, μιλάμε για πάνω από 15 ώρες!!!Θα φτάσουν σώα ΟΛΑ!!!Αν δεν κατάλαβες κάτι, ξαναρώτα...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01393 seconds with 10 queries