Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #25  
Παλιά 26-07-07, 01:36
deMetrIs Ο χρήστης deMetrIs δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 20-09-2005
Περιοχή: Cyprus (Nicosia)
Μηνύματα: 745
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από puravlos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ η διαδικασία που έκανα και με οδήγησε σε καλά αποτελέσματα ήταν η εξής. Αρχικά έβαλλα τον αρσενικό σε μια γεννήστρα με κερατόφυλλο και προσέθεσα στο υπόλοιπο ενυδρείο τρεις θηλυκιές.
Τι γεννήστρα χρησιμοποίησες? πλαστική διαφανή ? αν ναι τοτε τα θυληκά κανονικά αφού θα έβλεπαν τον αρσενικό θα άρχιζαν να τσακόνονται μεταξύ τους( για να μήνει το κυρίαρχο θυληκό) οπόταν δεν θεορώ τη πιο σωστη μέθοδο...
Παράθεση:
Επειτα την τρίτη μέρα απομακρύνεις τις άλλες θηλυκιές και με πολύ προσοχή,ώστε να μη χαλάσεις τη φωλιά....βγάζεις τη γεννήστρα από τον αρσενικό ώστε να μείνει ελέυθερος στο ενυδρείο και βάζεις τη θηλυκιά στη γεννήστρα (δεν θα είναι κάτω από τη φωλιά, για να μπορεί να έχει πρόσβαση ο αρσενικός και να κάνει τις απαραίτητες επισκευές,αλλιώς θα πάει να σου κάνει φωλιά αλλού).
Αφού η φωλιά είναι μέσα στη γεννηστρα (αφου εκεί ήταν ο αρσενικός) αρα λογικά θα χαλάσει έτσι κ' αλιώς.



Παράθεση:
Τέλος να προσπαθήσεις να βάλλεις ταιριαστά ψάρια να ζευγαρώσουν. Προσπάθησε να είναι παρόμοιων χρωματισμών και μεγέθους, αρσενικό-θηλυκό
το καταλαβαίνω να είναι ταιριαστά σε μέγεθος για να μην εχουν προβλήματα κατα την αναπαραγωγή, αλλά παρόμοια χρώματα γιατί?

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01545 seconds with 10 queries