Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-06-07, 17:26
Το avatar του χρήστη klaz
klaz Ο χρήστης klaz δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: εις την συμπρωτευουσαν....
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tolis Εμφάνιση μηνυμάτων

Οσο για τα otto breeder teams, discus breeder στις υπογραφες χωρις να εχουμε ουτε απο μακρια πετυχει γεννα και αλλα χαριτωμενα, μπορει ναναι αστεια μεταξυ φιλων, αλλά και αποπροσανατολιζουν καποιους που θα ζητησουν πληροφοριες εκει που δεν πρεπει, και δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Καποιοι απο δω μεσα που ειναι και σωστοι breeders και σε δισκους και σε αλλα σπανιοτατα ειδη θαπρεπε να εκδωσουν εφημεριδα δηλαδη.. ας σοβαρευτουμε λιγο.
Κι οσο για το κι εμεις σε αγαπαμε, πολυ το ακουω τωρα τελευταια και δεν δινω σημασια
αν και κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω,γιατι το βελακι αυτο σημαδευε εμενα και τα αστεια μου,εντουτοις εχω βγαλει γεννες και μαλιστα 3 τον αριθμο,ασχετως αν στην τελικη δεν καταφερα να επιβιωσουν τα μικρα...νομιζω οτι τουλαχιστο δικαιουμαι το μπανερακι στην υπογραφη μου...
απο εκει και μετα σαφως και υπαρχουν εμπειροτεροι και σοφοτεροι χομπιστες απο εμενα,που θα μπορουσαν να γραψουν κατεβατα,αλλα τα μπανερακια και η ομιλια-γλωσσα -τροπος εκφρασης του καθενος εχει να κανει καθαρα με τον χαρακτηρα του και οχι με τις γνωσεις του.....(πανω σε λογικα και σωστα παντα πλαισια..)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01244 seconds with 10 queries