Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από accnt
Όμως παρότι την λύπη σου μήπως θα πρέπει να ψάξεις (πρέπει να το έχει κάνει ήδη βέβαια) τους λόγους που το ψάρι πέθανε?
|
Γιαννη εκανα ενα λαθος σιγουρα : δεν το ειδα ποτε να κολυμπαει , ουτε καν στο μαγαζι ...ηταν σε ''πανω ραφι'' οποτε ηθελες σκαμπο για να το παρατηρησεις σωστα ...του εριξα δυο ματιες , κρυβοταν στα βραχια.Δεν πιστεψα οτι ειχε κατι.Αν δεν το επαιρνα τοτε , μαλλον δεν θα το ξαναεβρισκα συντομα.Και ετσι το πηρα.
Στη σακουλα που το ειχα ηταν η μοναδικη ευκαιρια να το παρατηρησω (...του εκανα τη προσαρμογη που κανω παντα) .Δεν ειχε σημαδια στο σωμα ή τσακισμενα πτερυγια αλλα κατι δεν μου αρεσε.Τον αμολησα και κρυφτηκε...βγηκε καποια στιγμη για 3 δευτερολεπτα και αυτο ηταν.Κρυφτηκε αλλα ζουσε αφου μπορουσα να το δω μεσα στην κρυψωνα του.Τα περισσοτερα trigger στην αρχη τραβανε ενα ψυχολογικο ζορι (...ο bursa μου βγηκε να φαει μετα απο 4-5 μερες) Ετσι θεωρησα οτι μεχρι την Κυριακη το ψαρακι θα ηταν οκ.
Τεσπα , προς το παρον δεν θελω να πιστευω οτι εκανα κατι λαθος (περα απο την ''τυφλη'' αγορα)...δεν εχω χασει ποτε ψαρι (γλυκο ή αρμυρο) με αυτον τον τροπο κατα την περιοδο προσαρμογης.