Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #21  
Παλιά 06-06-07, 19:49
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-02-2005
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Μηνύματα: 2.320
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ramsys Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν έγινε μια παρεξήγηση steady. Το ότι δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο γατόψαρο δεν σημαίνει πως δεν θα το φροντίζω κιολας. Σήμερα πήγα το πήρα, του πήρα ειδική τροφή σε ταμπλέτες για παλκόστομους και αυτές τις μέρες θα πάω να πάρω και καμία ρίζα επειδή του αρέσει.Και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό αν θέλω το γατόψαρο για "εργάτη"(αυτός ο όρος δεν μου αρέσει..και είναι τελείως αδόκιμος) απο την στιγμή που το φροντίζω και το περιποιούμαι στο έπακρο(όσο φυσικά έχω δυνατότητα). Το ότι τρώει υπολείματα τροφής και οργανικών ουσιών είτε αυτά είναι "κόπρανα" είτε πεθαμένοι οργανισμοί αυτό είναι πραγματικότητα και το κάνει το ψάρι από μόνο του χωρίς να του το επιβάλει κανείς...άρα δεν θα το έλεγα εργάτη...απλά ένα χρήσιμο ψάρι είναι που του αρέσει κάτι και μέσα από αυτή του την αρέσκια εποφελείται το ενυδριακό οικοσύστημα. Τέλος πάντων θα το συνέχιζα το θέμα να λέγαμε και κανα δυο πραγματάκια περί ηθικής και εχμαλωσίας ζωντανών οργανισμών αλλά θα ξεφύγουμε από αυτό το θεμα...Σας ευχαριστώ παντως όλους για την βοήθεια σας
θα σου απαντησω αμεσως
πρωτον το οτι πειρες το ψαρακι αυτο χωρις να εχει στρωσει το ενυδρειο σου ειναι εγκληματικο για μενα δεν μπορουσες να περιμενεις λιγο?θα ταλαιπωρηθει πολυ και σιγουρα μπορει να του κοστισει τη ζωη πολυ νωριτερα αποτι θα γινοταν φυσικα..
δευτερον το ψαρι αυτο δεν τρωει ΚΟΠΡΑΝΑ κανενα ψαρι δεν τρωει κοπρανα για κανενα λογο οσο και αν το θελουμε
τριτον μιλας για ηθικη και αιχμαλωσια ενω περνεις ψαρι σε αστρωτο ενυδρειο?θεωρεις οτι εχεις συνειδηση?να πω οτι δεν στο πε κανενας αλλα η δικια σου ηθικη αυτο σου πε ε?
πιστευεις οτι με τις ταμπλετες που πειρες και μονο θα ειναι ευτυχισμενο?διαβασες για τις αναγκες του απ το λινκ πριν το παρεις?
και ξανα λεω ενα γατοψαρο σαν αυτο δεν θα βοηθησει στη υγειηνη του ενυδρειου σου οπως ειπες γιατι οταν μεγαλωσει οι ποσοτητες κοπρανων που θα παραγει θα ειναι τεραστιες<οπως καθε πλεκο> δημιουργοντας ετσι μια μεγαλη extra ποσοτητα αμμωνιας στο τανκ σου<εκτος αμα τρωει τα κοπρανα του >
__________________
ΚωΣτΑς
διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01569 seconds with 10 queries