Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-05-07, 01:38
Το avatar του χρήστη skourkou
skourkou Ο χρήστης skourkou δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κέρκυρα
Send a message via Skype™ to skourkou
Προεπιλογή ΝΑΙ ΑΛΛΑ.....

ΤΟ ΥΓΡΟ TEST NH3 KAI NH4 ΤΗΣ API ΑΜΜΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ? ΓΙΑ ΑΜΜΩΝΙΑ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ. ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΝ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ Η ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΜΜΩΝΙΑΣ ΤΩΡΑ? ΤΑ ΝΟ2 ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΟ3. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΝΟ3 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ, ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? ΤΑ ΦΥΤΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ) ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ.
-------------------------
Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά για να είμαι ειλικρινείς βαριέμαι τους τόνους…. Λέω να κάνω μια αρχή να αλλάξω όμως… τώρα για τα στικάκια και εγώ απο οτι έχω διαβάσει εδω μέσα εχω τις αμφιβολίες μου αλλα μου είπαν απο το μαγαζί οτι ειναι αξιόπιστα? Λέτε να περιμένω και άλλο για να βάλω ψαριά?
-------------------------
Συγνώμη για τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ... οσο για τα στικακια μου ειπαν απο το καταστημα οτι ειναι αξιοπηστα.... απο οτι εχω διαβασει ομως εδω μεσα μαλλον δεν ειναι ε?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 31-05-07 στις 01:38 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01288 seconds with 10 queries