Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-05-07, 18:01
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από crazyio Εμφάνιση μηνυμάτων
χαχα και εγώ όταν είδα την τελευταία φωτό την σαγιονάρα πρόσεξα
Αυτά έχουν οι ζέστες ....
Λογικά θα κάνεις έτσι δουλειά αλλά ..... "φάε" λίγο καλύτερα το καπάκι ... είναι σαν να το έχεις φάει με τα δόντια ...
Απλα θα σου είναι πιο όμορφο στο μάτι ...
Με κανένα μικρό πριονάκι λογικά θα κανεις δουλειά .. ή με κάποιο ξυράφι πιθανόν να τα καταφέρεις αλλα προσοχή στα δάκτυλα ....
καλα ναι θα το φαω καλυτερα<εχω και μια πεινα>απλα πρωτα να γινει η δουλεια και μετα θα στο κανω κουκλα ετσι και αλλιως λιγα τα ψωμια του ειναι να παρω την αποφαση για το diy γιατι δεν ειναι καπακι αυτο σχετη ταλαιπωρια ειναι...
-------------------------
να πω την αληθεια παλι δουλεια δεν βλεπω σωστη οταν ειναι σβηστες οι λαμπες κατι κανουν αλλα οταν αναβουν ψιλοχαλαει το πραμα θα βαλω και αλλο ενα για εξαερισμο να δουμε επισεις ο μετασχηματιστης μου γραφει 500mA και το καθε ανεμηστηρακι ειναι 0,08A ποσα σηκωνει?γιατι με τα δυο που εχω πανω νομιζω οτι δεν δουλευουν στο φουλ αμα τα πιεσω με το δαχτυλο στη μεση μπορω να τα σταματησω....

υ.γ ποιο ευκολα θα χα φτιαξει chiller μονος μου ελεος τα νευρα μου με τα ανεμηστηρακια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 16-05-07 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01309 seconds with 10 queries