Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-04-07, 13:46
Το avatar του χρήστη Genirous
Genirous Ο χρήστης Genirous δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Genirous Send a message via Skype™ to Genirous
Προεπιλογή

Συγχαρητήρια για την ιδέα και την εκτέλεση, ωραία δουλειά και οπτικό αποτέλεσμα !!!

Έχω κάποιες προτάσεις-βελτιώσεις (καλοπροαίρετα )...

Τα καλώδια που φαίνονται κάτω από την εσωτερική επένδυση του ανακλαστήρα...αν και σιλικόνης δε θα αντέξουν πολύ τη θερμοκρασία των ΜΗ, αν μπορείτε να κάνετε πολύ μικρές τρύπες και να τα περάσετε ΟΛΑ ανάμεσα στη λαμαρίνα και τον ανακλαστήρα.

Επίσης παρόλα τα ανεμιστηράκια, ανάμεσα στη λαμαρίνα και τον ανακλαστήρα θα εγκλωβίζεται αρκετά υψηλή θερμοκρασία, οπότε μερικές μικρές τρύπες στο πάνω και έξω μέρος της λαμαρίνας θα ήταν χρήσιμες...

Τέλος σε όλες τις εξωτερικές τρύπες (και κυρίως της εισαγωγής αέρα) αν μπορείτε να βάλετε μια επένδυση γυαλοβάμβακα για να "φιλτράρει" τον αέρα από σωματίδια, έντομα και ίσως λίγη υγρασία, την οποία επίσης θα κρατήσετε έξω εαν ντύσετε το προφίλ του τζαμιού με λαστιχοταινία 3Μ ή άλλης μάρκας...

ΥΓ: Τη διάχυση σίγουρα την έχετε ελένξει, η θερμοκρασία του νερού, αν θα επηρεαστεί, θα το δείτε το καλοκαίρι... Η δική μου απορροία είναι το απλό τζάμι, που ίσως θα χρειαζόταν να είναι αντοχής σε θερμοκρασίες και όχι UV.., και η βαφή της ανοξείδωτης λαμαρίνας κατά πόσο θα αντέξει να μην ξεφλουδίσει...

Ελπίζω να έδωσα έστω και μια χρήσιμη συμβουλή, μιας και το εγχείρημα και την εκτέλεση της κατασκευής σίγουρα το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον καθένα... Οι Μ.Χ. προφήτες είναι πολλοί, οι Π.Χ. όμως...

Πάντα καλοπροαίρετα και φιλικά, Γιώργος!

Page generated in 0,01422 seconds with 10 queries