Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 27-04-07, 12:11
Το avatar του χρήστη johnny69
johnny69 Ο χρήστης johnny69 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 18-12-2002
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 29
Προεπιλογή

Ειναι αδύνατο να ξεχωρίσεις τα φύλα , ειδικα οταν ειναι πολύ μικρά.
Εγω αυτο που λέω ειναι να παρεις 10-14 μικρά , στα οποια λογικα θα υπάρχουν και αρσενικα και θηλυκα. Καθως μεγαλώνουν και αρχισουν να ζευγαρώνουν θα αρχίσουν οι τσαμπουκάδες. Αν δεις οτι μεταξυ δύο πέφτει πολύ ξύλο βγάλε το ένα από τα δύο (εαν προλάβεις). Οταν θα μεινεις με ενα δύο κυρίαρχα αρσενικά τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως. Πάντα θα υπάρχει κυνηγητό , μη ξεχνας ότι ειναι κιχλίδες, αλλά χωρις σκοτωμούς.

Για να καταλαβεις , εγώ σε ίδιο ενυδρείο με το δικό σου έβαλα 14 demasoni, ένα το έχασα την επόμενη μερα μάλλον δεν προσαρμόστηκε και άλλα δύο τα έβγαλα γιατι απο το ανελέητο κυνηγητο ενος αρσενικού είχαν κρυφτεί πίσω απο τους σωλήνες του φίλτρου (μάλιστα δεν δυσκολεύτηκα καθόλου , σχεδόν πηδήξαν στην απόχη). Μου έμειναν 11 τα οποία δεν ειχαν κανενα σοβαρό πρόβλημα και είχα γέννες κάθε εβδομαδα σχεδόν.

Τέλος , πριν πας σε μαγαζι και τα σκάσεις (τα demasoni ειναι και ακριβούτσικα ) , ρώτα στο forum μήπως έχει κάποιος να σου πουλήσει απο γέννες δικές του. Δυστυχώς εγώ τα δικα μου τα έχω δώσει όλα ...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01263 seconds with 10 queries