Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας.Συμφωνω απολυτα με τις παρατηρησεις σας και ακουστε πως εχει το project.
Μεσα στην επομενη εβδομαδα ξεκιναω το αδειασμα του ενυδρειου,οπου τα ψαρια θα δοθουν σε ατομα του φορουμ,μετα το αδειασμα θα ανεβασω μερικες φωτο απο το καπακι,γιατι και εγω σκεφτομουνα μια αναβαθμιση στα φωτα για παν ενδεχομενο

,για να μου πειτε καποιες προτασεις για τη μετατροπη(αν και πιστεω οτι ξηλωνοντας τις βασεις των τ8 θα μπορεσω να προσαρμωσω τις τ5) και θα χρειαστω καποιες ακομα πληροφοριες για την/τις εξεδρες γιατι λογο μηκους 85cm δεν ξερω αν θα μπορεσω να φτιαξω 2 ακριανα νησακια,μαλλον για ενα κεντρικο με βλεπω.Το ενυδρειο θα παραμεινει μερικους μηνες αδειο γιατι θελω να κινηθω πολυ προσεκτικα,να μελετησω πολυ,να μη φαω σαν αρχαριος τη φετινη ζεστη του καλοκαιριου και να εχω το χρονο σταδιακα να αγορασω ολο τον απαραιτητο εξοπλισμο και αν χρειαστει να κανω τιποτα πατεντες στο ενυδρειο για την προσαρμογη του εξοπλισμου ετσι ωστε κατα το Σεπτεμβρη να ειμαι 1000% ετοιμος και να μπω στο παιχνιδι δυναμικα και σωστα.

Θα μου πεις πολυ καιρο χωρις ενυδρειο αλλα για ενα σωστο θαλασσινο θα το αντεξω!
Ευχαριστω και παλι για ολα,ειστε οι καλυτεροι!