Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-04-07, 00:03
Το avatar του χρήστη Lsourtzo
Lsourtzo Ο χρήστης Lsourtzo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περιστέρι- Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Lsourtzo
Προεπιλογή

δεν θυμάμαι αν έχεις ξανά-ανεβάσει Φώτο για το ενυδρείο σου ...
αλλά μερικές παρατηρήσεις από αυτήν εδώ ...

1. το πολύ-ειπωμένο πια μαύρο χαρτονάκι ... στο πίσω μέρος ... το οποίο όμως δεν είναι και το πλέον σημαντικό στν δική σου περίπτωση ..
2. ο πλέκο σου είναι ακατάλληλος για το ενυδρείο σου ... όχι τόσο λόγο μεγέθους ... όσο λόγο συμπεριφοράς ... που θα μπορούσε να στρεσάρει τους δίσκους .. συμφωνώ για τους ancistrus ...είναι καλή λύση.
3. το ενυδρείο είναι πάρα πάρα πολύ άδειο ακόμα ...
και αν αυτό για αρχή μπορεί εσένα να φαίνετε φυσιολογικό ... πίστεψέ με δεν φένεται καθόλου φυσιολογικό στους δίσκους σου που έχουν άλλες απαιτήσεις ...
τι να κάνεις ...
α. ξύλα ... αρκετά ακόμα ... μαλακώνουν το νερό και βοηθούν πολύ στην επίτευξη καλών συνθηκών για δίσκους ...
β. οι δίσκοι είναι ψάρια που ζουν στον Αμαζόνιο .. όπου τα νερά είναι υπερβολικά θολά και σκιερά ... δεν είναι οπότε ψάρια που τους αρέσει το πολύ φως ... και εσύ ακόμα δεν έχει καθόλου ίσκιους ... πάρε και άλλες βαλισνέριες ... και βάλε παντού έτσι ώστε να σου κάνουν σκιά ... μπορείς να πάρει και κάνα φυτό από αυτά που επιπλέουν στην επιφάνια του νερού ... και έτσι να αποκτήσεις σιγά σιγά την φωτεινότητα που θες ...
4. Οι ερωτήσεις : το φίλτρο σου είναι μόνο αυτό το εσωτερικό ??? πόσα λίτρα αντλία έχει την ώρα ??? τι έχει μέσα ??? νερό βάζει από ΑΟ ??

Αυτά προς το παρόν αο εμένα .. για ότι θες .. μην κωλώσεις .. ρώτα ...

after edit : αυτό επάνω αριστερά είναι glass catfish ??? νομίζω ότι και αυτό δεν έχει θέσει σε ένα δισκοενυδρείο .. αλλά σίγουρος δεν είμαι ... ας το πεί και κάποιος με δίσκους ...

Το ενυδρείο μου ...

1x 250 lt (DIY)- Θάλασσα (REEF)

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01559 seconds with 10 queries