Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 17-04-07, 18:32
accnt Ο χρήστης accnt δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2003
Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Μηνύματα: 3.097
Προεπιλογή

Καλώς όρισες maximus!!! Πες μας όμως και το όνομά σου γιατί μου ακούγεσαι σαν στρείδι….(maximaclam).

Το skimmerπου αγόρασες μπορεί να λέει για 1200 λίτρα αλλά δεν είναι ούτε για 500! Το έχω και γι΄ αυτό στο λέω. Το είχα σε ένα 400 άρι reef αλλά δυστυχώς δεν «τράβαγε»…. Έπειτα το έβαλα σε ένα 250 άρι reef που εκεί έκανε πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω λοιπόν ότι η αγορά του skimmer σου δεν ήταν καλή. Και απ΄ ότι θυμάμαι τα έχει και τα λεφτάκια του….

Μας λες ότι θέλεις να κάνεις ένα ενυδρείο fowlr αλλά δεν βλέπω πουθενά τον ζωντανό βράχο. Θα τον αγοράσεις στο μέλλον?
Ακόμα πρέπει να μας πεις τι είδους φωτισμό έχεις. Από κυκλοφορία είσαι ο.κ.
Το βιολογικό φίλτρο εφόσον βάλεις αρκετό ζωντανό βράχο μπορείς να το αποφύγεις. Από την άλλη όμως θα χρειαστείς πολλά κιλά βράχου άρα και πολλά χρήματα.
Στο ενυδρείο έχει βάλει νερό? Θα χρησιμοποιήσεις Α/Ο? Τι είδους ψάρια σκέφτεσαι να βάλεις? Και τέλος έχεις προμηθευτεί refractometer?

Περιμένουμε τις απαντήσεις σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε όσο γίνεται καλύτερα.
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01438 seconds with 10 queries