Θέμα: 15Lt για Betta
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-04-07, 16:26
Το avatar του χρήστη crazyio
crazyio Ο χρήστης crazyio δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην crazyio
Προεπιλογή

πολύ όμορφο αποτέλεσμα !!! μπράβο.
Αλλά.....
Αν αντί για το κόκκινο χαλικί έβαζες πολύ λεπτή άμμο, μή ασβεστολιθηκή φυσικά, θα έβλεπες ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα.
Άλλαξα το χαλίκι απο το 40λιτρό μου με την άμμο που περιγράφω και η αισθητική του πλευρά άλλαξε 100%. Δοκιμασέ το, στην τελική κανα 5ευρω έχει το σακί με την άμμο .... όση περισέψει κράτησέ την, η "λόξα" με τους μονομάχους δεν τελειώνει με ένα μόνο ψαράκι ....
Για τον θερμαντήρα δεν νομίζω να είχες πρόβλημα καθρεπτισμού, κανένας μονομάχος μου δεν έδωσε σημασία σε θερμαντήρα, και όλοι τους ήταν γυάλινοι.
Αλλά αφού τον πήρες, με γεία σου αλλά πρόσεξέ τον όπως σου λένε τα παιδία. Εγω εμπειρία απο τέτοιον θερμαντήρα δεν έχω αλλά για να στο λένε ....
Όσο για τις ανούμπιες, είναι φυτά που δεν θέλουν απευθείας φώς μια και θα σου πιάσουν άλγη στα φύλα τους που είναι πλατιά.
Προτιμούν πιο σκιερά μέρη ....
Παρακολούθησε την ανάπτηξή τους και αν δείς πως "καφετίζουν" απο πάνω ή ό,τι άλλο, μπορείς να τις μετακινήσεις σε πιο σκιερό μέρος.

Ιωσάς
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

I guess Ill always be a soldier of fortune....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01333 seconds with 10 queries