Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Strahos
με τίποτα δεν θα έβαζα χαρτόνι στη συγκεκριμένη γυάλα, θα χαλάσει η αισθητική του. Αμέσως να κολίσουμε παντού χαρτόνι
ναι συμφωνώ...κατα την γνώμη μου ή γυάλλα στην οποία βρίσκεται μέσα ο μονομάχος δεν μοιάζει και ούτε είναι σαν ενυδρείο.. Δεν κολλά να βάλεις μαυρο χαρτονι... Νομίζω ότι και φίλτρο, λάμπα και θερμαντίρα να βάλεις πάλι θα χαλάσει η αισθητική του γιατί αυτες οι γυάλλες δεν είναι κατάλληλες να εξοπλιστουν σαν ενυδρεία γιατί πολύ απλά φτιάχνονται σαν διακοσμητικά στοιχεία..
Θα μπορουσες να αγοράσεις μια πλαστική γυάλλα η ένα μικρό ενυδρειάκι με μια μικρή λάμπα που θα το βάλεις επάνω στο γραφείο σου και θα είναι πολύ πιο ωραίο...
μπορείς να πας να σου κόψουν είτε γυαλί, είτε πλέξι γκλας στις διαστάσεις που θέλεις, θα σου βγει φτηνά. Ένα φωτιστικό γραφείου από πάνω θα είναι ότι πρέπει. Όμως το πλέξι γκλας μπορεί να λιώσει από την θερμότητα αν η λάμπα είναι κοντά. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να φτιάξω πατούρες για να τοποθετείτε εσωτερικά ένα κομμάτι γυαλιού αφήνοντας και κενό για τα καλώδια και σωληνάκια που θα περνάν στο μέλλον.
|
Ο μονομάχος σου είναι πολύ όμορφος...