Θέμα: Hang Οn Refugium
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-04-07, 21:06
Το avatar του χρήστη nikman
nikman Ο χρήστης nikman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χανιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikman
Προεπιλογή

Γιάννη διάβασα τη σημείωσή σου. Λοιπόν έτσι όπως είναι το ενυδρείο τώρα δηλαδή με εξωτερικό κρεμαστό skimmer (deltec mce-600), με το εσωτερικό φίλτρο του ενυδρείου που δεν το έχω βγάλει και το έχω κάνει καθαρά μηχανικό αφήνοντας το με υαλοβάμβακα σφουγγαράκια και θερμαντήρα
και με δύο εξωτερικά φίλτρα της eheim (prof-2) για βιολογικό και χημικό.
Είμαι ευχαριστημένος με αυτό το set-up και δεν θα μπω στη διαδικασία ενός πλήρους sump.
Όμως η ιδέα για ένα εξωτερικό μικρό Hung-on refugium μου αρέσει, διότι και dsb με αραγωνίτη θα μπορώ να κάνω μιας και δεν έχω στο κυρίως ενυδρεί και κάποιες μακροάλγες θα μπορώ να βάλω, και τα κοπίποδα μου θα έχω και κάποια ζωντανά θα μπορώ να φιλοξενήσω.
Πιστεύω να κατάλαβες τη φιλοσοφία μου και πάνω σε αυτή αν έχεις κάποια πρόταση σε φτιαχτό ή έτοιμο που να μπορεί να κάτσει με κάποιο τρόπο κρεμαστά στο πλάι του Trigon είμαι πρόθυμος να τη κουβεντιάσουμε.
Το ενυδρείο από το ένα πλάι έχει ελευθερία max 20cm (πλάτος) 45cm (μήκος) και ύψος όσο το ενυδρείο.
Τώρα από τη στιγμή που θα προορίζεται μόνο για refugium πόσα λίτρα θα πρέπει να είναι ;
Θα μπορεί να φτιαχτεί από πλεξι-γκλας ;
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01370 seconds with 10 queries