Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 30-03-07, 18:07
aquaclubdesign
Guest
 
Μηνύματα: n/a
Cool κακοήθεις συκοφαντίες

lasal είσαι πολύ ελάχιστος για να πιάνεις στο στόμα σου το aquaclubdesign... οι εξυπνάδες σου να λείπουν...
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ στο aquazone όταν μιλούσαμε για το θέμα διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος από μάπα συσκευές στο ενυδρείο μας ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι σε θέση να σκοτώνει μεγάλο μέρος της βιολογίας του ενυδρείου, ευαίσθητα ασπόνδυλα, ιδίως σαλιγκάρια... και ανάφερα ότι παλιά κάποιοι χρησιμοποιούσαν την μακάβρια μέθοδο της μπαταρίας κατά των σαλιγκαριών... πράγμα που εγώ προσωπικά δεν εγκρίνω για χίλιους λόγους.
Μην γίνεσαι λοιπόν γελοίος συκοφάντης και διαστρεβλωτής σε αυτά που λέω... για να είμαστε ...φίλοι με την πλατειά έννοια της λέξης.
Αν θες να λες μπούρδες να μου το πείς και μετά θα τα βρούμε τα παρακάτω.
Όσο για το θέμα μου ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΨΑΡΙΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ποιά είναι η προσωπική σου άποψη??? Το έχεις ψάξει το θέμα??? η μόνο διαβάζεις τις μπούρδες που γράφουν μερικοί αχαρακτήριστοι και ξεφωνημένοι στο aquazone και έτσι κρίνεις το πρόσωπό μου???
Πες του φίλου σου george hmmy (το μαύρο κακό σκυλάκι λέω) για τα θετικά αποτελέσματα του σεβαστού φίλου και καλού ψαρά georgesa (συγχαρητήρια για τις ψαριές σου georgesa είσαι πρώτος) γιατί το σκυλάκι έκανε λέει το πείραμα και δεν του πέτυχε, άρα έλεγα εσφαλμένες πληροφορίες... κατά την βλακώδη άποψη του.
Φιλικά ακόμα (ευτυχώς για σένα... που περιμένω μιά συγνώμη για τις ανακρίβειες σου σχετικά με το μαγαζί μου (1984) και το όνομά μου)
Ν.Σ.

Υ.Γ. ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΕΣΥ απερίσκεπτε lasal... ο κόσμος είναι πολύ μικρός απ'ότι βλέπεις!!!

παλιά για να σκοτώσεις βλαβερά φυτοφάγα σαλιγκάρια στο ενυδρείο σου, υπήρχε η απλή μέθοδος με την προσθήκη μιας 9βολτης μπαταρίας. Η διαρροή του μικροηλεκτισμού προκαλούσε τον θάνατο στα ηλεκτροευαίσθητα ζωάκια ακαριαία, ακούγετε πολύ βάναυσο και αποτρόπαιο εντελώς!!! Μετά έπρεπε να απομακρύνεις τα πτώματα, γιατί αν δεν το΄κανες άτα να πάνε... κόλαση το ενυδρείο από πτωμαίνη... ξέσπασμα κατόπιν όλεθρος στο ενυδρείο από την αποσύνθεση των πτωμάτων.
Οικολογικότερα τα απομάκρυναν ζωντανά με το χέρι (πολύς κόπος) με κόλπο ένα λευκό πιατάκι του καφέ, που τα τραβούσε σαν μαγνήτης να ανέβουν επάνω... πλάκα είχε!!!
Η βιολογία του ενυδρείου είναι χιλιάδες φορές πιο ευαίσθητη από τα σαλιγκάκια!!!!!
ΟΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΛΑΜΠΑΚΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΟΥΤΕ ΟΦΕΛΙΜΟ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ... και αργά η γρήγορα ΟΥΤΕ ΨΑΡΙ!!!!!

προσοχή χομπίστες και επαγγελματίες...

ΓΕΙΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑΑΑΑΑ.... S.O.S.


TEΛΟΣ ΣΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!!!!

Α... είπες αν έχει γίνει έρευνα...
ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
Ξεκίνα ταυτόχρονα βιολογική ωρίμανση σε δύο ίδια νέα ενυδρεία με ίδιο αριθμό και μέγεθος ψαριών και φρόντισε τα με τον ίδιο τρόπο και υλικά ωρίμανσης (βακτηρίδια, ιχνοστοιχία, κλπ) καταγράφοντας καθημερινά τις τιμές του νερού. Στο ένα θα βάλεις γείωση και στο άλλο όχι.
Τότε θα δεις και θα τρομάξεις... ουάου θα πεις... και εσύ και όσοι το πειραματιστούν.
Ν.Σ.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01504 seconds with 10 queries