Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 29-03-07, 11:14
Το avatar του χρήστη george
george Ο χρήστης george δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 4.692
Προεπιλογή

Τα 2779 ανούσια και γεμάτα ειρωνεία ποστ μου από το 2002 καθώς και η καθημερινή μου ενασχόληση με το GAB αλλά και με τον ΠΣΦΕ και ο ρόλος μου κρίνονται από όσους διαθέτουν το στοιχειώδες μυαλό για να καταλάβουν ορισμένα πράγματα.
Από την πρώτη στιγμή που μπήκες εδώ δεν θέλησες ούτε να ακούσεις,ούτε να μάθεις αλλά ούτε και να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Δεν κατάλαβες ότι οι συνδυασμοί των ψαριών σου είναι λάθος και δεν κατάλαβες που οφείλονται τα προβλήματα που κατά καιρούς έχεις.
Εσύ λοιπόν ο μορφωμένος,ο μυαλωμένος και ο ξερόλας γιατί ζητάς την βοήθεια μας ;
Γιατί αρνείσαι να ακούσεις....να μάθεις...να προσπαθήσεις.
Γιατί αρνείσαι να κάνεις πράγματα απλά που τόσοι άλλοι εδώ μέσα έχουν κάνει και σήμερα ή είναι διαχειριστές στο GAB ή απλώς χαίρονται τα όμορφα ενυδρεία τους και μοιράζονται τις γνώσεις που απέκτησαν με τους νεότερους.
Δεν σου απαντώ για θέματα που έχουν σχέση με τα ψάρια και το ενυδρείο σου γιατί έχω να ασχοληθώ με σοβαρότερα θέματα από να σπαταλώ τον χρόνο μου για να γεμίσω το κεφάλι σου με γνώσεις που τις αρνείσαι.
Αν θέλεις να κάνεις ένα ενυδρείο αχταρμά....δεν θα σε βοηθήσω ούτε και θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη.

Είσαι άξιος της μοίρας σου και δεν σε έχουμε ανάγκη.
Και αν δεν σου αρέσει το GAB...οι διαχειριστές του και το στυλάκι μας....άντε γειά.
__________________




Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01381 seconds with 10 queries