Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-03-07, 13:08
Το avatar του χρήστη jstiva
jstiva Ο χρήστης jstiva δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην jstiva
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακομα χειροτερα.
Βασικος κανονας. Δεν πειραζουμε τιποτε λιγο πρωτου φυγουμε για διακοπες.
Και να σταματησει το φιλτρο 1 ωρα (που αντεχει το ups) δεν τρεχει τιποτε, ενω και να ξερυθμιστει ο χρονοδιακοπτης πολυ μικρο το κακό...
Αντιθετα αν το ups αποφασισει να μην ξαναναψει, αντε γεια ενυδρειο.
Γενικα τα κοινα ups ειναι μονο για να προλαβουμε να σωσουμε αρχεια και να κλεισουμε, και για να προστατευουν απο στιγμιαιες διακοπες.
Απο κει και περα, το χαος..
Εκτος αν μιλαμε για κανα τριφασικο ups ανω των 3000 ευρω με ειδικη παροχή, ασφαλειες για κινητηρες στον πινακα κλπ κλπ
Εντάξει από ενυδρεία είμαι αρχάριος δεν επιμένω και δεν μιλάω πολύ... Για τα UPS όμως νομίζω πως μπορώ να έχω μια γνώμη, αφού ως μηχανογράφος τα χρησιμοποιώ κατα κόρον καθημερινά στην δουλειά μου...

Να ξεκινήσω από εκείνο που είπες λίγο παραπάνω, σχετικά με τον κίνδυνο να πέσει η ασφάλεια σε περίπτωση που γίνει διακοπή, αδειάσει το UPS και επανέλθει το ρεύμα... Σε πληροφορώ ότι έχω σε λειτουργία ολόκληρο server με ρυθμισμένη την μητρική του έτσι ώστε αν αδειάσει το UPS και επανέλθει το ρεύμα να ξεκινά ο υπολογιστής μόνος του αυτόματα. Το σενάριο αυτό έχει συμβεί πολλές φορές χωρίς πρόβλημα. Ποτέ όμως δεν υπήρξε πρόβλημα με την ασφάλεια... Αν σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο τότε έχεις πρόβλημα με την ασφάλεια ή το UPS δεν είναι ποιότητας και τραβά πολύ ρεύμα στην εκκίνηση, πράγμα που δεν πρέπει να κάνει... Τα δικά μου UPS είναι επώνυμα.

Το να μην ξανανάψει το UPS γιατί? Τα δικά μου ξανανάβουν....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01559 seconds with 10 queries