Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μικρος
Στο Pet-City που το ειχα αγορασει μου ειπαν οτι δεν ειναι στην εγγυηση.
|
Όλα τα προϊόντα που καταναλώνονται μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 1 χρόνο εγγύηση (η νομοθεσία είχε αρχικά το 2001 προβλέψει 2 χρόνια, αλλά έχει 'επικρατήσει ο 1 χρόνος' μετά από αρκετές δικαστικές διαδικασίες) από τον κατασκευαστή τους, ακόμα και αν δεν είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης. Οπότε πες του Pet City να μη λέει ότι του κατέβει και να συμβουλευτεί τον δικηγόρο του, πριν συμβουλευτείς εσύ τον δικό σου.
http://www.cedarrapids.org/_includes...ontent&ext=pdf
http://commercecan.ic.gc.ca/scdt/bizmap/interface2.nsf/vDownload/ISA_3210/$file/X_9989036.PDF
Παράθεση:
Τα πηρα... εγραψα e-mail στην juwel,αφου μου ειπαν 100 συγγνωμη το εστειλαν απο Γερμανια με κουριερ!!!!.
|
Και η απόδειξη είναι ΚΑΙ τα 100 συγνώνη, αλλά ΚΑΙ το κούριερ σπίτι σου από τον κατασκευαστή, γιατί απλά έχει επενδύσει πολλά στην εταιρεία του και είναι σοβαρός.
Ο πωλητής (

Pet
Village ) είναι άλλο τροπάριο...
Παράθεση:
Τωρα τι να κανω?Δεν θελω να ξαναπατησω εκει!
|
Χαλαρά! Από εκεί που κάθεσαι τώρα που διαβάζεις αυτό το ποστ θα το λύσεις το θέμα...
Θα βγάλεις φωτογραφία το 'ζαβό' τζάμι.
Θα περάσεις την απόδειξη αγοράς σου από ένα scanner.
Θα τα στείλεις όλα σ'ενα email.
Ούτε νεύρα, ούτε φωνές, ούτε τσαμπουκάδες, ούτε πήγαινε-έλα.
Βγάζεις φωτό, και την στέλνεις email στην Juwel και στο Pet City από όπου το αγόρασες.
Χώνεις γκάζια στην Juwel γιατί αφήνει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της να τα χειρίζονται συνεργάτες (Pet City στην προκυμένη που συμπεριφέρετει λες και το έχεις κλεμένο το ενυδρείο) που δεν έχουν την στοιχιώδη εκπαίδευση να προστατέψουν το όνομα της Juwel που με τόσο κόπο έχουν εκείνοι δημιουργήσει σε παγκόσμια κλίμακα.... μπλα μπλα μπλα... κατάλαβες νομίζω το πνεύμα εδώ....
(Ακούγεται φούμαρο, αλλά οι πολυεθνικές τσιμπάνε με τα 1.000 σε κάτι τέτοια)
Παράθεση:
πειτε μου κατι θετικο δεν ειμαι στα καλα μου σημερα....
μικροτερος κι απο μικρος....
|
Δύο θετικά:
1) Όπως είπε ο Τάκης, δεν έχεις πρόβλημα, και αν βάλεις και κόντρα είναι πιο δυνατό και το κανονικό.
Εγώ δεν σου συνηστώ το (1)
2) Στείλε το email με την φωτό του προβλήματος και μια σύντομη περιγραφή, αν μπορείς αντίγραφο της απόδειξης που το αγόρασες από τους ακατανόμαστους και φυσικά μην ξεχάσεις το 'κράξιμο' και είμαι αν όχι 100%, 90% σίγουρος ότι θα λυθούν τα προβλήματα σου με τρόπο που θα σε ικανοποιήσει.