Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-07, 22:39
Το avatar του χρήστη thanpapa
thanpapa Ο χρήστης thanpapa δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη-Ντεπώ
Προεπιλογή

[quote=enzo;160520]επισης ενσταση για την ανυπαρκτη εσωτερικη κυκλοφορια
Ειχα την εντυπωση, συμφωνα παντα με αυτα που εχω διαβασει σε διαφορα site οτι το να εχεις μονο επιστροφες απο το sump στο display tank θεωρειται μεγαλο πλεονεκτημα, γιατι δεν εχεις πουθενα μεσα στο ενυδρειο σου intakes, δηλ. αντλιες που εχουν εισοδους, αρα μπορει να σου ρουφηξουν οτιδηποτε παει κοντα(πχ ανεμωνη). Ετσι δημιουργησα την κυκλοφορια του ενυδρειου μου ως εξης: οι δυο αντλιες EHΕΙΜ στο sump επιστρεφουν το νερο στο display tank με σωληνωσεις που πανε περιφερειακα γυρω απο τα τοιχωματα του ενυδρειου και κοντα ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ(ειναι μολις μεσα στο νερο). Ετσι δημιουργουν κατα καποιο τροπο rαndom turbulence χωρις να εχεις wave maker, γιατι τα ρευματα εξοδων πεφτουν το ενα πανω στο αλλο.
Πες μου τι εννοεις "ανυπαρκτη" εσωτερικη κυκλοφορια, τωρα που σου εξηγησα πως το εχω στησει.

τελος το ευρος θερμοκρασιας 25.5-27 δεν μου αρεσε,πολυ μεγαλη διακυμανση,δεν εχεις controller?
Σ ευχαριστω για την ερωτηση, γιατι ισως μπορεις να με βοηθησεις εδω. Δεν μπορω να εχω μια σταθερη θερμοκρασια γιατι: πριν αναψουν οι λαμπες MH η θερμ/σια ειναι 25.5. Οταν κλεινουν το βραδυ εχει ανεβαι στο 27.5 λογω της θερμοτητας που εκπεμπουν οι λαμπες. Πως μπορω με θερμοστατη και controller να λυσω το προβλημα? Ο controller σταματαει τον θερμοστατη για να μην ανεβασει θερμ/σια, αλλα αυτη ανεβαινει απο μονη της λογω της λαμπας.

Be realistic.Demand the impossible.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01357 seconds with 10 queries