Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 02-03-07, 13:56
Το avatar του χρήστη KwstasV
KwstasV Ο χρήστης KwstasV δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 03-02-2007
Περιοχή: Βόλος
Μηνύματα: 85
Προεπιλογή

καλό κουράγιο....
Ο αφρός μου θύμισε έντονα παλιό δικό μου πρόβλημα!!! (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15699). Τότε δεν ήξερα τι είναι και από που προέρχεται. Προφανώς λοιπόν είναι από υψηλές συγκεντρώσεις αμμωνίας. Εμένα παρόλο που φρόντιζα το ενυδρείο (ή έτσι νόμιζα τότε) επέμενε ως πρόβλημα. Έφυγε (μάλλον κατά τύχη) μετά από πολλές αλλαγές νερού σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Θα πρότεινα (έστω και από περιέργεια μόνο) να έκανες τα τεστ σε αυτή την κατάσταση για να δούμε τι παίζει. να μάθουμε εγκυκλοπαιδικά σε τι συνθήκες επιβίωσαν αυτά τα ψάρια. να μάθουμε σε τι συνθήκες εμφανίζεται ο αφρός και όλη αυτή η άλγη (πόση αμμωνία, πόσα νιτρικά, πόσος νιτρίτης κλπ).
Γενικά νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο να κρατήσεις σημειώσεις με όλη τη διαδικασία και τα αποτελέσματά της και αν έχεις το κουράγιο και το χρόνο να τα γράψεις κάποια στιγμή εδώ. πιστεύω ότι θα είναι χρησιμότατες πληροφορίες για όλους μιας και (ευτυχώς) κάτι τέτοιο δεν εμφανίζεται κάθε μέρα. μπορούμε να μάθουμε πολλά από την περίπτωση χωρίς να χρειαστεί να πάθουμε...

Και πάλι καλό κουράγιο...
__________________
Το ενυδρείο μου (1-2-2007)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01342 seconds with 10 queries