Γεια σου Islander,
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Islander
]-2 γατοψαράκια (πακιστανικά loaches [FONT=Verdana]νομίζω)
|
τα loach δεν είναι γατόψαρα αλλά loach

άλλη οικογένεια
Παράθεση:
Πάντως ρε παιδιά το μαχαιρόψαρο μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα θα έλεγα… και οι γαρίδες ακόμα ήταν κρυμμένες κάτω από το ξύλο (όπου αράζει και το μαχαιρόψαρο…) και βγαίνουν το βράδυ όταν κλείνω το φώς.
|
αργότερα θα έχεις πρόβλημα καθώς είναι ψάρι θηρευτής και ότι χωράει στο στόμα του θα το τρώει
Παράθεση:
Ο μονομάχος γιατί δεν…? Ποτέ (μέχρι στιγμής) δεν έχω δει επιθετικότητα, απλά όταν δει κινητικότητα πάει προς τα εκεί και παρατηρεί.
|
αν και μ'αρέσει να βλέπω μονομάχους σε ενυδρεία μεγαλύτερα των 20-30 λίτρων θα σου πρότεινα να τον παρακολουθείς στενά και μόλις δεις να κάνει επιθέσεις τότε να του αλλάξεις σπίτι
Παράθεση:
Μπουρμπουλήθρες γιατί δεν χρειάζονται? Οξυγόνωση του νερού δεν είναι απαραίτητη για τα ζωοτόκα?
|
την οξυγόνωση μπορείς να την πετύχεις με αναταραχή της επιφάνειας και με παραπάνω φυτά, δεν χρειάζονται οι μπουρμπουλίθρες, αν πάλι σου αρέσουν αισθητικά εγώ θα έλεγα "γιατί όχι" απλά να προσέξεις αν τις κρατήσεις να αερίζεται καλά η επιφάνεια του νερού αλλιώς μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα
Παράθεση:
Επίσης, τι προτείνετε για την πλάτη του (των) ενυδρείων?
|
μπορείς να βάλεις μαύρο ή σκούρο μπλέ χαρτόνι, θα δείξει πολύ καλύτερα
Παράθεση:
Τέλος (για την ώρα) δεν μου είπατε τι φυτό είναι αυτό που έχω εκτός της ανούμπια…
|
cabomba caroliniana