Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-07, 15:51
ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου Ο χρήστης ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Aγ. Στέφανος
Προεπιλογή

Σόρρυ παιδιά αλλά θα διαφωνήσω λίγο. Όσο μικρα κι αν είναι τα ζώα υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην τα πάνε καθόλου καλά από την αρχή. Και ιδίως από την πλευρά της γάτας.
Όσον αφορά στην προέλευση του σκύλου θα έλεγα Μάριελ ότι η συμβουλή σου στην ουσία είναι να μην το πάρει από μαγαζί που δεν σέβεται τα ζώα.... πράγμα αυτονόητο!!!! Αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!! Δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Μήπως όλοι οι βιολόγοι τα παίρνουν από τις φαρμακοβιομηχανίες????
Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δεν φέρνουν μεγαλόσωμα σκυλιά παρά μόνο με παραγγελία και γενικά δεν κρατάνε σκυλιά στο κλουβί πάνω από 4 μέρες.
Ή νομίζετε ότι οι Ελληνες εκτροφείς είναι καλύτεροι από τους ξένους (αυτο που το είδατε πάλι?????). Που φέρνουν ένα ζευγάρι στην Ελλάδα και αφού το ξεσκίσουν στις γέννες βάζουν τον πατέρα με τις κόρες και τα αδέλφια μεταξύ τους..... Άσε που αν πάς να πάρεις σκύλο σου δίνουν ό,τι δεν έχουν πάρει οι γνωστοί και οι φίλοι τους που κατεβαίνουν στις εκθέσεις
Κι όσο για τις αρρώστιες που βγάζουν "συνέχεια" τα εισαγώμενα... (αυτό πάλι που προέκυψε??). Να σας πω εγώ περιπτώσεις για άρρωστα σκυλιά ελλήνων εκτροφέων που μετά έκαναν τους Κινέζους..... (βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις έτσι?). Αλλά πώς ξαφνικά όλοι οι έλληνες επαγγελματίες είναι χάλια εκτός από τους εκτροφείς???
Πάντως καλό θα είναι να μην θάβουμε έτσι αβίαστα έναν ολόκληρο κλάδο επαγγελματιών. πόσο μάλιστα για θέματα που δεν έχουμε και γνώσεις πέραν του "ένας γνώστός μου μου είπε ή έχω ακούσει κτλ κτλ!!!
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία των απόψεών μου.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02011 seconds with 10 queries