Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dr_yianni
Το θεμα ειναι πως φαινεται να εχει ξεχαστει πως η αρχικη επιδιωξη καθε χομπιστα ειναι να εχει στο σπιτι του, ενα κομματι της φυσης οπως αυτος το φανταζετε και οπως αυτον ευχαριστει, οχι ενα απλο αντιγραφο ενος απειροελαχιστου κομματιου μιας συγκεκριμενης λιμνης. Πραγμα που σημαινει οτι τα ενυδρεια υπαρχουν για να ευχαριστους εμας, τους κατοχους τους, και οχι τα ψαρια.
|
Γιατρέ μου, το "φύση" απο το "παραφύση", μερικές φορές απέχει ΕΛΑΧΙΣΤΑ... Τα ερωτήματά σου φαίνονται λογικά, για μένα όμως είναι ΑΣΚΟΠΑ... Θεωρητικά συμβιώνουν άνετα ένας πίθηκος, μία μαϊμού, ένας ουρακουτάγκος, ένας γορίλας και ένας άνθρωπος, μιας και όλα ανοίκουν στα "ανώτερα πρωτεύοντα" και μάλιστα στα "θηλαστικά" και επιδεικνύουν αρκετή νοημοσύνη... Όλοι αναπνέουν αέρα, τρώνε κανονικά λίγο πολύ τις ίδιες τροφες... εγώ πάντως δεν θα γούσταρα να τα έχω μαζί μου σε χώρο ίσο με μισό στρέμμα (τηρούμενων των αναλογιών) για πάνω απο μία βδομάδα (ίσως να λέω και πολύ!)...
ΥΓ: ...και γιατί στο κάτω-κάτω να μπείς σ'αυτή τη διαδικασία, τη στιγμή που υπάρχουν ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ είδη ΚΑΙ στις δύο λίμνες...???