Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fitilakias
οχι,ειλικρινα.ουτε μια.γι αυτο δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμφαση στο θεμα.
κ για τις αλλαγες νερου κ τη συχνοτητα που πρεπει να γινονται καμια σχεση κ ολα καλα,για την ακριβεια ενα χρονο κ 2μηνες.τα ιδια ψαρια απο την αρχη εκτος καποια που προσεθεσα κατα διαστηματα αργοτερα
|
H τύχη πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια και πολύ περισσότερο σε εμάς τους αρχάριους. Όταν ξεκίνησα εγω πρίν απο ένα χρόνο περίπου, έκανα λάθος κινήσεις οι οποίες είχαν αντίκτυπο σε χρόνο dt στο ενυδρείο μου (θάνατοι, άλγες, κτλ). Ο κολλητός μου είχε ξεκινήσει ένα χρόνο πρίν απο εμένα με κουκουρούκου επιλογές και για ένα χρόνο το ενυδρείο του πήγαινε ρολόι. Στις " ψαροκουβέντες" που είχαμε μεταξύ μας οταν του έλεγα οτι " ξέρεις λογικά θα έχεις πρόβλημα με αυτή την σύνθεση , ή με αυτή την κίνηση που έκανες" μου έλεγε " μα... ολα πάνε ρολόι...γιατι να μην το κάνω????". Τώρα που μιλάμε είναι στην φάση να στήσει το ενυδρείο για τρίτη φορά γιατί τελικά οι προηγούμενες δύο απόπειρες είχαν... καταστροφικά αποτελέσματα.
Μέ όλα τα παραπάνω, θέλω να σου πώ, ότι πρέπει να ακολουθήσεις κατα γράμμα τις συμβουλές των έμπειρων του φόρουμ και να ρίξεις τρελό διάβασμα. Το ότι όλα πάνε "καλά" ΤΩΡΑ μην σου λέει τίποτα. Το οτι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εδω μέσα - οι οποίοι ασχολούνται σωστά με το Hobby και έχουν γνώσεις- και σου λένε οτι έχεις κάνει λάθος επιλογές, πρέπει να σου λέει πολλά. Αυτά απο εμένα.