Ok crazyio,θα το κοιτάξω...
Σε ευχαριστώ πολύ Έυα για τις φωτογραφίες...
Πράγματι η διαφορά είναι τεράστια,λες πως είναι τελείως άλλο είδος...Θα κοιτάξω τότε να στήσω ένα ενυδρειάκι για τη moss και να της βάλω πολύ δυνατό φως...Πιστεύεις να γίνει σαν την δική σου ακόμα και αν δεν βάλω CO2 ή πρέπει απαραιτήτος να βάλω CO2 για να γίνει έτσι;Αν φυσικά είναι Christmas εννοείται γιατί αν δεν είναι,δεν πρόκειται με τίποτα να γίνει έτσι,σωστά;
Χθες έκανα αλλαγή νερού και καθάρισα και τη moss από τα πριονίδια(και έβγαλα και τη γνωστή ποσότητα Lemna minor

).Έβγαλα λοιπόν και δυο σκόρπια κομμάτια moss που κυκλοφορούσαν στο ενυδρείο και τα στερέωσα κάπως στην επιφάνεια,οπότε οτιδήποτε θέλετε τα έχω πρόχειρα...

Τα κοίταζα χθες και προσπαθούσα να δω τι σχήμα έχουν τα φύλλα της...Δυστυχώς βρήκα φύλλα και με το σχήμα αυτών της Christmas και με το σχήμα αυτών της Java...Αλλά δεν ξέρω ποιό είναι το πραγματικό καθώς το σχήμα που βλέπουμε στα φύλλα αλλά ζει με τη γωνία που τα κοιτάμε και επομένως δεν ξέρω ποιό από τα δύο βλέπω από τη σωστή γωνία...

Με μεγενθυντικό που δοκίμασα τα πράγματα δεν ήταν και πολύ καλύτερα,αλλά θα ξαναδοκιμάσω σήμερα μάλλο γιατί χθες βιαζόμουνα λίγο...Δοκίμασα να βγάλω φωτό με μάκρο αλλά δεν μου βγήκαν καλές...και τέλειωσε και η μπαταρία