Με τα ανάλογα λίτρα, το σωστό σχεδιασμό και τις κατάλληλες συνθήκες για κάθε ψάρι ειδικά, αλλά ΚΑΙ συνολικά, εγώ αισθάνομαι περισσότερες τύψεις όταν τρώω μπαρμπούνι στη σχάρα με θυμάρι...
Άλλωστε η όοοοοοολη προσπάθεια από τους περισσότερους απο εμάς, εστιάζεται στο ΠΩΣ θα δημιουργήσουμε (if possible) τις ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες για τα ζωντανά μας...

...και η επιβράβευση (και απόδειξη) έρχεται με το αναδεικνύουν τα ψάρια μας τα όμορφα χρώματα και να αναπαράγονται... (...και ΔΕΝ μιλάω για γκάπυ και ξιφοφόρους που γεννάνε ακόμη και με ανεμογγάστρι!)