Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rockxk
καλημερα,
αυτα που λες ''straho'' ειναι σωστα εν μερει.
για να μη μπουμε σε λογομαχια για να κανω ποιο ''υγειες'' το ενυδρειο μου τι χρειαζομαι? πιστευω καποιο εξωτερικο φιλτρο και αλλη λαμπα ετσι?
οποτε για πες μου τι να βαλω αλλα κυριως ποια η δικη σου συνθεση ?
|
δεν υπάρχει λόγος για λογομαχία μάλλον παρεξήγησες το ύφος μου, σε αυτά που γράφω συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, στην αρχή που μου λέγανε για την κακή σύνθεσή μου δεν αντέδρασα δίνοντας πίσω όλα τα ψάρια που μου πρότειναν (ήταν και πολλά) αλλά μερικά από αυτά κρατώντας αυτά που άρεσαν πιο πολύ και τελικά μετά από πάθημα κατάλαβα οτί είχαν δίκιο οι "gabιστές" και κατέληξα να μην έχω κανένα από την αρχική σύνθεση.
μπορείς να δεις πως είναι περίπου το ενυδρείο μου τώρα πατώντας την εικόνα της υπογραφής μου. δεν ξέρω τι λάμπες έχεις, ο φωτισμός που πρέπει να έχεις εξαρτάται από ποια και πόσα φυτά σκοπεύεις να βάλεις, φιλτράκι εξωτερικό είναι πολύ καλό να βάλεις, κερδίζεις σε πολλούς τομείς.
να ξέρεις οτι υγειές ενυδρείο δεν μπορείς να έχεις με μεγάλη ιχθυοφόρτιση γιατί τα νιτρικά και η αμμωνία είναι ψηλά συνεχώς δημιουργώντας εκτός από ανεπιθύμητες άλγες και προβλήματα υγείας στα ψάρια μας.