Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-01-07, 21:57
Το avatar του χρήστη GhostShip
GhostShip Ο χρήστης GhostShip δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην GhostShip
Προεπιλογή

PascM thnx για της πληροφορίες man! Θα ξεκινήσω με αμμωνία(εκτός του οτι θα περάσω απ'το σύλλογο).

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PascM Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν το στρώσεις με αμωνία δεν το χρειάζεσαι το cycle! Αν τώρα έρθεις στον σύλογο και πάρεις μπόλι επίσης δεν το χρειάζεσαι! Και φυσικά ούτε μετά το στρώσιμο το χρειάζεσαι!

Αν το στρώσεις με ψάρια που το απεύχομαι τότε κάτι προσθέτει και αυτό! Αλλά.....
Τι εννοείς όμως οτι δε θα το χρειαστώ? Έτσι όπως μου το λες το προιόν δε θα έπρεπε καν να υπάρχει γιατι πολύ απλά δε χρησιμεύει πουθενά :P Γίνε πιο συγκεκριμένος, εννοείς πως δεν είναι καλό σαν προιόν ή κάτι άλλο? Να το αλλάξω με το Stress Zyme? Γιατί για να ολοκληρωθεί ο κύκλος του αζώτου πρέπει να προσθέσω βακτηρίδια στο ενυδρείο τα οποία θα διασπούν την αμμωνία σε νιτρώδη ιόντα και, για να γίνει αυτό πρέπει να προσθέσω στο ενυδρείο βακτηρίδια σε υγρή μορφή όπως το stress zyme(για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια) και το cycle της Nutrafin(για το οποίο δεν έχω ακούσει τίποτα και δεν έχω ιδέα, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη...). Τι ακριβώς εννοείς ?...

http://www.zoofilia.gr/newsletters/stopviolence.html

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01370 seconds with 10 queries