Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-01-07, 19:29
giorgio Ο χρήστης giorgio δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Χανιά
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην giorgio Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην giorgio
Προεπιλογή

Καλησπέρα και πάλι
πήγα τα ψαρακια πίσω το πρωί, και πήρα τέστς για NO2, NO3, pH, GH και KH. Έκανα μετρήσεις στο νερό της βρύσης, και μου έβγαλε ΚΗ=5(89.5ppm), GH=14(250ppm), pH=6.5. Για να βάλω guppies και platies θα έχει καλό αποτέλεσμα?
Πήρα επίσης και το νέο φίλτρο, δεν βρήκα πουθενά ecco 2234 οπότε πήρα classic 2213. Το νερό στο ήδη υπάρχον ενυδρείο είναι ελάχιστα πρασινωπό. Δεν το έχω μετρήσει, αλλά επειδή έχουν γίνει κάποιες βλακειες σε αυτό, όπως και κάποια ατυχήματα (ψόφησε πριν λίγες μέρες το oscar, καθαρίστηκε σε νυπτήρα πρόσφατα το φίλτρο), τελικά να στρώσω το νέο φίλτρο δουλεύοντας το μαζί με το πρώτο(όσο είναι ξαναστρωμένο αυτο, έγινε πριν 10 μέρες το κατόρθωμα) η να ξεκινήσω απο την αρχή? Το χαλίκι πρέπει οποσδώποτε να βγεί, αφού ήδη έχει άλγη πάνω, ενώ ο βυθός σίγουρα έχει ακαθαρσίες απο τα ψάρια, αφού με κάθε μετακίνηση του χαλικιού θολώνει το νερό.εχω τουλάχιστον 50ml sera nutrivec ακομα, εαν χρειαστεί να το στρώσω με αυτό, όπως και ενα κουτάκι ταμπλέτες για τον αστακό, εαν χρειαστεί να το στρώσω με τροφή.κάπου διάβασα οτι με τέτοιες ταμπλέτες, αρκούν 3-4 για το στρώσιμο

πάντως, παρόλο που ξεκινάω απο την αρχή, και η προσγείωση ήταν λίγο απότομη, δεν έχω απογοητευθεί καθόλου, αντιθέτως ξεκινάω ποιο δυναμικά!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01319 seconds with 10 queries