Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-01-07, 01:34
Το avatar του χρήστη GhostShip
GhostShip Ο χρήστης GhostShip δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην GhostShip
Προεπιλογή

Hello paxh2o, τι έκανες τελικά με το background? Το τελικό με την άμμος δε μου άρεσε καθόλου... Τα αρχικά φελιζόλ που είχες κάψει ήταν πολύ όμορφα αλλά σίγουρα δε θα έδειχναν κάτι φυσικό.

"Ο σκοπός μου είναι να φτίαξω μακροπρόθεσμα ένα πυκνοφυτεμένο ενυδρείο."

Κατα τη γνώμη μου τα μπλε φελιζόλ δε θα ταίριαζαν σε ένα πυκνοφυτεμένο ενυδρείο όπου το χρώμα που παίζει περισσότερο είναι το πράσινο, γιατι πολύ απλά το μπλέ δε ταιριάζει με το πράσινο!(και όχι μόνο γι'αυτό) Επειδή ασχολούμε με τη φωτογραφία να ξέρεις πως το μαύρο φόντο πάντα "δείχνει" πιο έντονα και καθαρά τα χρώματα που βρίσκονται μπροστά του. Το άλλο που είπες με το plexi glass και το μαύρο χαλίκι σαν ιδέα μου φάνηκε πολύ καλό, μιας και σκόπευα να βάλω μαύρο χαρτόνι στο φυτεμένο που φτιάχνω! Μια άλλη ιδέα που μου ήρθε βάση αυτής που είπες είναι να έκανα το ίδιο με το plexi glass με τη μόνη διαφορά, αντί να κολλήσω χαλίκι να κολλήσω μαύρες λεπτές πέτρες(όταν λέω λεπτές εννοώ λεπτές σαν πλακάκια) όχι ιδιαίτερα μικρές σε περίμετρο(επειδή τυχαίνει η πλάτη του ενυδρείου μου να έχει ίδιες διαστάσεις με του δικού σου 100x50 σκέψου ό,τι όλες οι πέτρες που θα καλύπτουν όλο το background να είναι γύρω στις 20 με 25 περίπου και στο λέω αυτό, για να καταλάβεις περίπου το μέγεθος της κάθε πέτρας, έστω στο περίπου, αφού οι πέτρες θα είναι ανόμοιες!). Anyway θα το ψάξω λίγο περισσότερο γιατι τώρα μου καρφώθηκε και το ξανασυζητάμε!!! Παιδιά εάν έχετε κανένα καλό site γενικά με backgrounds πείτε να πάρουμε κι εμείς καμιά ιδέα...

http://www.zoofilia.gr/newsletters/stopviolence.html

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01325 seconds with 10 queries