Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-07, 16:24
Το avatar του χρήστη thanosatha
thanosatha Ο χρήστης thanosatha δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην thanosatha
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgio Εμφάνιση μηνυμάτων
πρέπει πρώτα να αποφασίσω για τα ψάράκια που θα βάλω, και στην συνέχεια να ξεκινήσω το στρώσιμο
Το στρωσιμο αρχισε το απο τωρα, ετσι ωστε οταν ειναι ετοιμο το φιλτρο (εχει δηλαδη αποικηθει απο τα βακτηριδια) να βαλεις οποια ψαρια αποφασισεις...

Παράθεση:
Ρωτάω γιατί, θέλω να βάλω μέσα και φυτά, τα οποία μπαίνουν ανάλογα με τα ψαράκια που θα ζούν μέσα (ωστε να ταιριάζει στο φυσικό περιβάλλον), τα οποία φυτά μπαίνουν πρίν γεμίσει το ενυδρείο
Σωστα καταλαβες οτι το τι φυτα θα βαλεις εξαρταται αμεσα απο τα ψαρια που θα φιλοξενησεις (ας πουμε αν θελεις να εχεις αφρικανικες κιχλιδες, μπορεις να βαλεις καποια πολυ συγκεκριμενα φυτα). Τα φυτα οποτε τα βαζεις αφου αποφασισεις ποιοι θα ειναι οι κατοικοι του ενυδρειου σου. Οταν τα φυτεψεις το ενυδρειο ασφαλως θα ειναι γεματο.

Παράθεση:
Επίσης, επειδή θέλω να βάλω και πέτρες, κάνουν αυτές που βρίσκονται σε ποταμούς?πώς μπορώ να τις δοκιμάσω?κοντά υπάρχει ποταμός με πεντακάθαρο νερό...
Εδω πρεπει να τσεκαρεις το αν ειναι η οχι ασβεστολιθικες οι πετρες. Ριχνεις λιγο ακουαφορτε πανω στην πετρα και αν αυτη αφρισει τοτε ειναι ασβεστιλιθικη... Μια ασβεστολιθικη πετρα μπορει να ανεβασει στα υψη τη σκληροτητα του νερου σου, οποτε καταλαβαινεις οτι και αυτο επηρεαζει τις επιλογες που εχεις οσων αφορα τη συνθεση των ψαριων σου. Εχω την εντυπωση οτι οι πετρες απο τα ποταμια δεν ειναι στην πλειοψηφια τους ασβεστολικες αλλα καλυτερα περιμενε και αλλες απαντησεις γι αυτο. Μετα το τεστ με το ακουαφορτε, λοιπον, τις βραζεις, τις ξεπλενεις καλα και τις βαζεις στο ενυδρειο...

Page generated in 0,01467 seconds with 10 queries