Θέμα: Christmas moss;
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-07, 11:15
Το avatar του χρήστη Kostas G.
Kostas G. Ο χρήστης Kostas G. δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator

Περιοχή: Γλυφάδα
Προεπιλογή Christmas moss;

Γειά σας,
Πριν κανα μήνα αγόρασα ένα ξύλο της Tropica με moss πάνω.Φυσικά δεν είχε καρτελάκι όπως και κανένα άλλο ξύλο της Tropica που έχω δει και γιαυτό δεν το έψαξα περισσότερο...Ο υπάλληλος στον τομέα των ενυδρείων μου είπε πως η moss είναι Christmass moss και επειδή και εμένα μου φαινόταν κάπως συμπαγής για να είναι Java moss τό αγόρασα.
Τώρα όμως ένα μήνα που την έχω,δεν βλέπω πουθενά να αναπτύσσει την πυκνή ανάπτηξη σε σχήμα τρίγωνου που περίμενα να κάνει.Ο φωτισμός μου βέβαια δεν είναι και ο καλύτερος μια και έχω μόνο δυο λάμπες 25w σε ενός μέτρου ενυδρείο και σαν να μην φτάνει αυτό,έχω και ένα παχύ στρώμα Lemna minor στην επιφάνεια Ιδανικές συνθήκες εε;
Γιαυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν η Christmas moss αναπτύσει την χαρακτηριστική της πυκνή ανάπτυξη μόνο σε δυνατό φωτισμό ή θα έπρεπε να την αναπτύξει και στον δικό μου υποτυπώδη φωτισμό και επομένως αυτό που έχω δεν είναι η moss που θέλω.
Αν θέλετε φωτό,μπορώ να βγάλω και πολύ κοντινή μάλιστα μια και είναι δίπλα στο μπροστινό τζάμι,αλλά πείτε μου τι ακριβώ θέλετε να βγάλω για να την αναγνωρίσετε.Πάντως δεν νομίζω να βοηθήσει και τόσο μια φωτογραφία...

Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Page generated in 0,14756 seconds with 10 queries