Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 17-01-07, 23:57
Το avatar του χρήστη Stilatos
Stilatos Ο χρήστης Stilatos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-02-2006
Περιοχή: glyfada
Μηνύματα: 134
Προεπιλογή

κοιτα στο πρωτο που εχω το ενυδρειο εχω εσωτερικο αλλα να σου πω την αληθεια περνει αρκετο χωρο και ειδικα το carrefour που ειναι πιο μακρυ με το που ξυλωσα το εσωτερικο βρηκα πιο πολυ χωρο. Βεβαια μου βγηκε η πιστη να βγει η σηλικονη αλλα με μια λεπιδα οσο πιο κοντα στο τζαμι γωνια η λεπιδα και βγηκε.

Λοιπον σημερα που εστησα την βαση και εβαλα το ενυδρειο πανω (εννοειται αναμεσα στο ενυδρειο και την ξυλινη βαση εβαλα foam που πηρα απο Pet city για ενυδρεια). ΑΥτο που δεν μου αρεσε ειναι η πλαστικη βαση που καθεται το ενυδρειο δεν αγκαλιαζει το ενυδρειο σφιχτα μιλαμε ενα κανενα εκατοστο διαφορα δηλαδη τωρα που δεν εχει νερο η τιποτα παει ευκολα περα δωθε. Μηπως να βγαλω την πλαστικη του βαση και να το αφησω πανω στο foam που εβαλα πανω στην ξυλινη βαση?

Επισης προσεξα η ξυλινη βαση εχει απο την μανα του ηδη κολλημενα σε διαφορα σημεια ποδαρακια (πρεπει να ειχε καμια 5-6) αλλα και παλι παει περα δωθε λιγο σκεφτομαι να βιδωση μια ξυλινη προεκταση (ισως 10-15 εκατοστα κομματι) μπροσ και πισω ωστε να μη ειναι επιρρεπης να πεσει μπροστα η πισω ( που δεν ειναι δυσκολο καποιος αποτι μου φαινεται να γινει)
__________________
Carrefour 120 L
4 Pterophyllum Scalare
Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο
DIY 5L Co2
DIY moonlight
2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis



Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 22-01-07 στις 07:09
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01270 seconds with 10 queries