Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 14-01-07, 23:56
Το avatar του χρήστη mikenuke
mikenuke Ο χρήστης mikenuke δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 17-05-2003
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 2.517
Προεπιλογή Μεγαλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας

Στέφτηκε με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας ,η πρώτη για το 2007 εκδήλωση του ΚΒΕ η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη μιας άκρος ενδιαφέρουσας χρονιάς.
Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου. Γύρω στα 70 άτομα, μέλη και φίλοι του συλλόγου. Ανάμεσα μας και δύο επίσημοι καλεσμένοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους . Ο κ..Βάτσος Ιωάννης λέκτορας του τμήματος ιχθυολογίας του ΑΠΘ και ο Τσοπανίδης Μιχάλης (το σπίτι με τα κόι)πλέον μέλος του συλλόγου
Την έναρξη έκανε ο γεωγραφικός εκπρόσωπος Στοϊδης Θεόδωρος ο οποίος στον λόγο του αφού ευχήθηκε ένα ευτυχές, υγιές και εποικοδομητικό 2007 αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του κλιμακίου. Ευχαρίστησε το κ.Τσοπανίδη για την ζεστή φιλοξενία που επιφύλαξε στα μέλη του συλλόγου. Συνεχάρη τον επίκουρο καθηγητή Αγγελίδη Παναγιώτη (ο οποίος παρότι ήθελε να παρευρίσκεται σήμερα λόγοι προσωπικοι δεν του το επέτρεψαν ),τον λέκτορα Βάτσο Ιωάννη και την υπόλοιπη επιστημονική ομάδα , οι οποίοι μετά από κινητοποίηση του μέλους Σωκράτη Κιοσέογλου πραγματοποίησαν χειρουργική επέμβαση σε ένα χρυσόψαρο oranda.
Την πρώτη στα χρονικά της ελληνικής κτηνιατρικής ιστορίας.
Τέλος αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς δίνοντας έμφαση κυρίως στην παρουσία μας στην έκθεση Ζωοφιλία ,λέγοντας χαρακτηριστικά :
«Φέτος το ΚΒΕ του ΠΣΦΕ θα είναι παρόν στο 1ο Φεστιβάλ Κατοικιδίων στην ΔΕΘ από τις 8 εως και τις 11 Φεβρουαρίου. Μια έκθεση που υπολογίζεται στις 4 αυτές ημέρες θα την επισκεφτούν χιλιάδες κόσμου. Η παρουσία των μελών τόσο στην προετοιμασία αλλά και κατά τις ημέρες τις έκθεσης πρέπει να είναι δυναμική και ουσιαστική .Ολοι χρειάζονται μηδενός εξαιρουμένου. Και τα παλαιά μέλη, αλλά και τα νεότερα, ΟΛΟΙ. Είναι μια σημαντική ευκαιρία να γίνει ο σύλλογος ακόμη πιο αναγνωρίσιμος στο κόσμο και να αυξηθεί έτσι και το έμψυχο δυναμικό του .Μια ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλευτούμε με το καλύτερο τρόπο.»

Ακολούθησε η κοπή της τεράστιας βασιλόπιτας. Ο τυχερός που έτυχε το φλουρί που είχε ως έπαθλο μια ετήσια συνδρομή του περιοδικού ΕΝΥΔΡΕΙΟ και μια μπλούζα του συλλόγου ήταν ο Καρασταμάτης Στέλιος συνιδιοκτήτης των καταστημάτων Αμαζόνιος .
Μοιραστηκαν δωρα σε ολους τους μικρους φιλους του συλλογου.
Η πώληση των λαχείων έσπασε κάθε προηγούμενο .Πάνω από 900 λαχεία πουλήθηκαν και η κλήρωση η οποία έγινε κάτω από απόλυτη διαφάνεια χάρισε πολλά δώρα στους τυχερούς .
Στην συνέχεια τα μέλη ασχολήθηκαν με τα της προετοιμασίας και παρουσίας μας στην έκθεση και ακολούθησε η οργάνωση των ομάδων εργασιών και η κατανομή αρμοδιοτήτων.
Tέλος, ενόψη της έκθεσης αποφασίστηκε η επόμενη καθιερωμένη συνάντηση στις 4-Φεβρουαρίου, να μην γίνει στο καθιερωμένο μέρος ,αλλά στο χώρο της ΔΕΘ για το στήσιμο του περιπτέρου μας.

Οι λαχνοί που κληρώθηκαν με τα αντίστοιχα δώρα είναι δημοσιευμένοι εδω...

Kαι του χρόνου!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101298.JPG
Εμφανίσεις:  365
Μέγεθος:  121,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101299.JPG
Εμφανίσεις:  373
Μέγεθος:  120,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101300.JPG
Εμφανίσεις:  384
Μέγεθος:  122,3 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101301.JPG
Εμφανίσεις:  363
Μέγεθος:  122,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101302.JPG
Εμφανίσεις:  390
Μέγεθος:  170,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101305.JPG
Εμφανίσεις:  378
Μέγεθος:  122,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101311.JPG
Εμφανίσεις:  378
Μέγεθος:  183,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101312.JPG
Εμφανίσεις:  362
Μέγεθος:  188,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101314.JPG
Εμφανίσεις:  353
Μέγεθος:  194,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101320.JPG
Εμφανίσεις:  347
Μέγεθος:  124,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  SV101323.JPG
Εμφανίσεις:  341
Μέγεθος:  122,1 KB  
__________________
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"."
Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02203 seconds with 11 queries