Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-01-07, 16:28
Το avatar του χρήστη Nik25
Nik25 Ο χρήστης Nik25 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Το δικο μου που ειναι 1.45Μ Χ 42Π Χ 70Υ το εφτιαξα απο 12αρι τζαμι και το κολλησα με τον παραδοσιακο τροπο.Απλα χρησιμοποιησα και σφηκτηρες στην κολληση των τζαμιων,ωστε να μην μεινουν φυσαλλιδες αερα στις κολλησεις.Επισης εβαλα κοντρα και στο κεντρο και κανενα προβλημα.Ο τροπος αυτος που αναφερετε παραπανω μου φενετε λιγο επιφοβος ειδικα αν προκειτε να κολληθουν μεγαλα κομματια τζαμιων.(Για φαντασου να φυγει κανενα τζαμι σε κανενα ποδι επειδη δεν θα εχει κολλησει σωστα !)Μηπως ο φιλος σου, της κ Γεωργιας, δεν ειχε σφιξει καλα τις πλευρες στο κολλημα και μεινανε μεγαλα κενα χωρις σιλικόνη,γιαυτο εχανε???
Εβαλε σιλικονη για ενυδρεια?Το λεω αυτο γιατι πριν ενα χρονο και κατι οταν προσπαθησα να κανω την πρωτη μου κατασκευη ενυδρειου (ενα 100λιτρο)εβαλα μια σιλικονη οτι ναναι και κατα την διαρκεια των δοκιμων εχανε συνεχεια απο πολλες μεριες!!!Τελικα εγινε γλαστρα με χωμα μεσα αντι για νερο.
Πιστευω να συμφωνησουν κι οι περισσοτεροι οτι μια τετοια κολληση ειναι πολυ επιφοβη για....αποκολληση

www.dreamwaters.gr
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01229 seconds with 10 queries