Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 07-01-07, 17:47
Το avatar του χρήστη soza
soza Ο χρήστης soza δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: KEA
Μηνύματα: 898
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην soza
Προεπιλογή

Καλησπερα Μανο..
Καλως ηρθες στην παρεα μας.
Λοιπον, εχουμε και λεμε..
Αρχικα, να σου πω οτι η ρουτινα συντηρησης του ενυδρειου σου ειναι ΟΚ.
Σωστος με το 30% καθε εβδομαδα, σωστος και για την σκουπιτσα.

Με τους αρλεκινους παμε καλα... 6 ψαρια ειναι ΟΚ για τα λιτρα που αναφερεις.

Το γατοψαρο που αναφερεις.. δεν πειραζει που ειναι μονο του.. αλλο ειναι το προβλημα εδω.Γατοψαρα υπαρχουν διαφορα.. υπαρχουν ας πουμε καποια που μενουν 4-5 εκατοστα και αλλα που γινονται τεραστια.Ισως θα ηταν καλο να ανεβασεις καποια φωτο, ωστε να σου πουμε τι παιζει με το ψαρακι σου.

Το πλατυ, δεν πειραζει οτι το εχεις μονο του, εκτος ισως απο το γεγονος οτι εχει προτιμηση σε πιο σκληρα νερα, σε σχεση με τα υπολοιπα ψαρακια του ενυδρειου σου, οποτε εκει υπαρχει ενα σχετικο θεμα..

Παμε τωρα στο βασικο μας θεμα.. τα σκαλαρια... Ειναι λογικο να τσακωνονται μεταξυ τους, καθως τα λιτρα που εχεις ειναι πολυ λιγα για αυτα.Δεν ξερω αν ειναι μικρα σε μεγεθος αυτη την στιγμη, παντως, οσο περναει ο καιρος, θεωρω οτι η θα ενταση αυξανεται και ισως να μην σου βγει και σε καλο το ολο concept. Ισως πρεπει να σκεφτεις καλυτερα τον συνδιασμο σκαλαρια και 70 λιτρα...Ενα μεγαλυτερο ενυδρειο ισως?

Ετσι οπως ειναι το ενυδρειο αυτη την στιγμη, θεωρω οτι δεν μπορεις να προσθεσεις αλλα ψαρια.Ισως αν εφευγε κατι απο το ενυδρειο, τοτε να μπορουσαμε να μιλησουμε για κατι αλλο.

Αυτα απο μενα.
Καλως μας ηρθες.
__________________
Kλιμακιο Κυκλαδων
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01518 seconds with 10 queries