Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 03-01-07, 10:32
Το avatar του χρήστη heiko27
heiko27 Ο χρήστης heiko27 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-06-2006
Περιοχή: Γαλατσι
Μηνύματα: 125
Προεπιλογή

Δεν είχα παρατηρήσει κάτι της προηγούμενες ημέρες , γενικά από την πρώτη ημέρα που τα αγόρασα εκτός από ένα που το έχασα κατά την μεταφορά δεν είχαν κανένα πρόβλημα και η συμπεριφορά τους ήταν πάντα φυσιολογική . Όσα έχουν μείνει ακόμα εκτός αυτού με την φαγωμένη ουρά δεν έχουν τίποτα εμφανές πάνω τους .
Χθες βράδυ όμως έκανα ένα πείραμα μιας και ο synodontis πλέον έχει αρχίσει να βγαίνει και κατά την ημέρα έριξα μια ταμπλέτα να δω τι θα γίνει με αποτέλεσμα μετά από λίγα δευτερόλεπτα να έρθει ψάχνοντας και μόλις την βρήκε να κάνει τέτοια επίθεση στην ταμπλέτα που μου θύμισε σκύλο πεινασμένο , αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ότι ψαριά ήταν δίπλα του να αρχίσουν να σκορπάνε και αυτός να συνεχίζει να μασουλάει νευρικά .

Υ.Γ. η Τετάρτη φωτογραφεία δεν είναι καλή μιας και είναι snapshot από video διότι έτσι όπως τρέχει το συγκεκριμένο ψάρι δεν μπόρεσα να το φωτογραφίσω ποτέ κανονικά μάλλον σε μπερδεύει τελείως αυτή η φωτογραφεία παντός έχει σαν χαρακτηριστικό ότι τα μικρά μουστάκια του μοιάζουν με κλαδιά .
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01569 seconds with 10 queries