Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-01-07, 11:15
Το avatar του χρήστη jstiva
jstiva Ο χρήστης jstiva δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην jstiva
Προεπιλογή

Το τί ψάρια θα βάλω είναι φυσικό να μην έχω σκεφτεί ακόμα δεδομένου ότι έχω να σκεφτώ πως θα λύσω άλλα πιο πρακτικά θέματα, όπως αυτό που ρώτησα. Ετσι κι αλλιώς George ότι ψάρια και να βάλω κάποτε θα πρέπει να κάνω αλλαγή νερού, έτσι δεν είναι;

PascM αν βάζεις νερό με το λάστιχο έστω και με χαμηλή ροή θα πρέπει το αντιχλώριο να προστεθεί μέσα στο ενυδρείο. Είναι σωστό αυτό; Εγώ μέχρι στιγμής το προσθέτω στην φιάλη και περιμένω περίπου 15 λεπτά ώστε να δράσει. Μερικές φορές μάλιστα αναταράσω το νερό για καλύτερα αποτελέσματα.

Nik25 η μέθοδος με τις μεγάλες φιάλες των 50 λίτρων που τις βάζεις μέσα από το προηγούμενο βράδυ για να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Οσο και αν τις βάζεις μέσα στο σπίτι (πράγμα που πρακτικά έχει την δυσκολία του - το να κουβαλήσεις μια τέτοια φιάλη δεν έιναι και το πιο εύκολο έτσι?) σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς να την φέρεις σε θερμοκρασία 25 βαθμών που είναι η θερμοκρασία του νερού του ενυδρείου. Βέβαια δεν αλλάζεις όλο το νερό οπότε η συνολική θερμοκρασία δεν πέφτει πάρα πολύ αλλά 3-4 βαθμούς να πέσει φτάνει νομίζω για να σου δημιουργήσει προβλήματα...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01248 seconds with 10 queries