Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GCP Nio GR
7)Τέλος γιατί θα αλλάξω το χρόνο εδώ.. Θέλω να τονίσω οτι ούτε καν ήξερα για όλα αυτα τα τεστ και ελάτε και λίγο στη θέση μου !Εχω ένα ενυδρείο και νομίζω πως είμαι έτοιμος για ψάρια και αντί για αυτό πέρνω το ενα τεστ πίσω απο το άλλο και μου τα λέτε ένα, ένα όχι οτι πρέπει να κάνεις αυτό το άλλο.
|
Το θέμα φίλε μας είναι ότι
νομίζεις, όπως λες, πως έχεις ένα ενυδρείο έτοιμο για ψάρια. Εδώ είναι η ουσία. Νομίζεις, αλλά δε γνωρίζεις. Βιάζεσαι, δεν έχεις υπομονή παρά περιμένεις συνδιασμό για ψάρια που να σου αρέσει, να τα βάλεις και ό,τι ήθελε προκύψει. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Το να συντηρήσεις ένα υγιές ενυδρείο θέλει πρώτα απ' όλα υπομονή και διάθεση για διάβασμα. Τι πρόβλημα υπάρχει αν σου τα λέμε ένα ένα; Ακολούθησέ τα κατά γράμμα, ώστε να μη γίνουν λάθη και προχώρησε με τα σωστά βήματα. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τα τεστ, απλά πρέπει να τα κάνεις και να κατανοήσεις τι σημαίνουν αυτές οι μετρήσεις. Για όποια ερώτησή σου εδώ υπάρχει πληθώρα ανθρώπων που θα σε κατατοπίσουν και θα σε καθοδηγήσουν. Μη συγκρίνεις βίους ανθρώπων και ψαριών και μην το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα γιατί είναι διαφορετικοί οργανισμοί με διαφορετικές ανάγκες και ανοχές.
Σου εύχομαι καλή πρωτοχρονιά!