Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-12-06, 21:34
Το avatar του χρήστη GCP Nio GR
GCP Nio GR Ο χρήστης GCP Nio GR δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: KOMOTINI
Προεπιλογή

Μάλλον δεν καταλάβατε καλά ...

1)Δεν είπα πουθενα οτι δεν είναι σωστα αυτά που λέτε..
2)Φυσικά κανω πλάκα όταν λέω οτι όλοι κάπου έχετε ένα μαγαζάκι..(χιούμορ)
3)Δεν κατάλαβα το στιλ του σενιόρ ( μην αρχίσω γιατί σε 4 ώρες είναι Πρωτοχρονιά)..
4)Αυτός που ξέρει τι θα πει φιλοζωός να μας εξηγήσει γιατί δεν αγαπάει τους ανθρώπους..
5)Φυσικά και με βοηθάτε και αν εσυ τους θεωρείς Μ*****Σ εγώ όχι! και τους ευχαριστω πολύ!
6)Δεν θέλω τι βοήθεια απο ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να την δίνουν,απαντάνε και γράφουν όσοι θέλουν όχι όσοι πρέπει!
7)Τέλος γιατί θα αλλάξω το χρόνο εδώ.. Θέλω να τονίσω οτι ούτε καν ήξερα για όλα αυτα τα τεστ και ελάτε και λίγο στη θέση μου !Εχω ένα ενυδρείο και νομίζω πως είμαι έτοιμος για ψάρια και αντί για αυτό πέρνω το ενα τεστ πίσω απο το άλλο και μου τα λέτε ένα, ένα όχι οτι πρέπει να κάνεις αυτό το άλλο. Να κάνω ποστ και να τελειώσω. Αλλά κάνω ποστ, αα φίλε και αυτό, ξανα κανω ποστ, ααα φίλε χωρις αυτο δεν γίνετε να σου πούμε, εεεε παιδιά έλεος !!!! Τις γνώσεις σας πρέπει να μάθετε να τις μεταδίδετε σωστά και όχι ότι ξέχασε ο πρώτος να το συμπληρώνει ο 2ος και μετά ο 3ος γιατί αν μου έλεγε ο 1ος αυτά είναι τα τεστ ph gh kh no2 no3 nnn και ότι άλλο δεν θα τα έκανε ?? αλλά έτσι όπως φαίνεται έχετε κι άλλα.

Page generated in 0,01261 seconds with 10 queries