Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-12-06, 13:43
Το avatar του χρήστη heiko27
heiko27 Ο χρήστης heiko27 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Γαλατσι
Προεπιλογή

Δημήτρη αρχικά τα όσα έγραψα παραπάνω δεν έχουν σκοπό την αντιπαράθεση αλλά την διευκρίνηση κάποιον θεμάτων με σκοπό την βοήθεια όλων όσον διαβάσουν το συγκεκριμένο post . Κανένας δεν γεννήθηκε με γνώσεις και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος όταν αγαπήσει κάτι να έχει εκείνη την στιγμή και της ανάλογες γνώσεις , το μόνο για το οποίο είναι υποχρεωμένος ( λόγο αγάπης για αυτό που κάνει ) είναι να αναζητήσει την γνώση .
Ούτε εγώ γεννήθηκα με την γνώση μάλιστα ήμουν από αυτούς που νόμιζαν ότι ήξεραν από σκυλούς διότι είχα σαν παιδί σκύλο .
Άρα για να κλείσει Δημήτρη δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντιπαράθεσης και δεν νομίζω ότι πρέπει κανείς να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία σε ένα forum στο οποίο όλοι θεωρητικά μπαίνουν για την βελτίωση αυτών που αγαπούν .
Σχετικά με το θέμα εκπαίδευση σκυλού κάτι το οποίο στην Ελλάδα είναι ακόμα παρεξηγημένο έχω να πω ότι η εκπαίδευση είναι απαραίτητη για παρά πολλές ράτσες σκύλων διότι η εκπαίδευση δεν έχει σκοπό την εκπαίδευση ενός σκυλού έτσι ώστε να γίνει φύλακας αλλά την εκπαίδευση πρώτα το ιδιοκτήτη και κατά δεύτερο του σκυλού . Πρώτα από όλα ένας σκύλος πρέπει να επισκεφτεί τον εκπαιδευτή που έχουμε επιλέξει περίπου στην ηλικία των 6 μηνών , εκείνος αίνε ο αρμόδιος να μας πει ποτέ είναι έτοιμο για να αρχίσει την εκπαίδευση .
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αφήνουμε το σκύλο για εκπαίδευση και πάμε να τον παραλάβουμε όταν θα είναι έτοιμος . Η πρώτη εκπαίδευση ενός σκυλού πάντα είναι η ‘’βασική εκπαίδευση ‘’ και έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με βασικές εντολές όπως κάτσε , κάτω κτλ . .
Αυτός είναι και ο λόγος που είναι απαραίτητη για παρά πολλά σκυλιά άσχετος επιθετικότητας π.χ ένα Αγ.Βερναρδου ( σκύλος πρόβατο και σπάνια επιθετικό ) είναι απαραίτητο να εκπαιδευτή διότι φαντασθείτε μια κοπέλα 50 κιλών να βγάζει βόλτα ένα τέτοιο σκύλο βάρους 60 έως 80 κιλών και εκείνος να δει μια γάτα και να αποφασίσει ότι θα την κυνηγήσει , άρε γλέντια ….
Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω αλλά κάθε φορά ξεκινάω μια μικρή απάντηση και καταλήγει τέρας
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,13296 seconds with 10 queries