ξύνουμε πληγές πάλι

,
λοιπον, εγώ ότι είπα για τα ροτβάιλερ είναι επειδή ΟΛΑ τα ροτβάιλερ που έχω "γνωρίσει" μέχρι τώρα ήταν όπως τα περιέγραψα και αναγκάστηκα να ρωτήσω και κτηνίατρο και μάλιστα πολύ καλό και μου είπε πως λίγο πολύ το έχει το γονίδιο τους.
αν δεν είσαι επιρεασμένος από τα μίντια Αλέξανδρε γιατί αγόρασες ροτβάιλερ και πιτμπουλ, οι 2 ράτσες δηλαδή που φημίζονται για το πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν?
Επίσης τόνισα πως μπορούν να είναι μιά χαρά σκυλάκια (ειδικά τα πιτμπουλ) αν εκπαιδευτούν σωστά και δεν πέσουν στα χέρια κανενός άσχετου. Αν πέσει στα χέρια ενός άσχετου ένα φοξ τεριέ δεν πρόκειτε να κινδυνέψει κανείς, ένα ροτβάιλερ όμως μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο.
Αν διαβάσετε βιβλία που μιλούν για ράτσες όλα περιγράφουν ένα γενικό χαρακτήρα για κάθε ράτσα, αυτό σημαίνει κάτι. δεν είναι όλα τα σκυλιά ίδια αλλά οι ράτσες έχουν σε γενικές γραμμές κάποια χαρακτηριστικά. έτσι και τα ροτβάιλερ απ'όσο ξέρω μέχρι στιγμής χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη επιθετικότητα από τα υπόλοιπα σκυλιά. σε λάθος χέρια αυτό το χαρακτηριστικό παίρνει σάρκα και οστά σε κάποιον άλλο μπορεί να αποφευγχθεί τελείως
πάμε τώρα
ROUND TWO! FIGHT!!!!